Με… γέλιο συνεχίζουν οι ‘Μπαμπάδες με ρούμι’

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση ‘Μπαμπάδες με ρούμι’, κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου από τη «Θεατρική Σκηνή Δικηγόρων Βόλου και Συνεργαζομένων – ΑΘΕΜΙΤΟΣ». Στην αίθουσα της Παλιάς Ηλεκτρικής, που γέμισε με θεατές, η παράσταση καθυστέρησε να τελειώσει, λόγω …συχνών διακοπών της δράσης, από τα γέλια του κοινού. Οι παραστάσεις συνεχίζονται και σήμερα Τρίτη έως και Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στις 9.15΄ στον ίδιο χώρο. Διάρκεια παράστασης 100΄ (μεταξύ πρώτης και δεύτερης Πράξης διάλειμμα 10΄). Συνδρομή οικονομική (είσοδος) 5 ευρώ, για τους φοιτητές 1 + 1. Πληροφορίες – κρατήσεις τηλ. 24210-78163 (ώρες 9-11 π.μ και 7-9- μ.μ.)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο μπαμπάς που ζει στο χωριό στας Σέρρας, παθαίνει εγκεφαλικό επεισόδιο και οι δυο υιοί του σπεύδουν από την Αθήνα, μαζί με τις συζύγους τους να τον προλάβουν ζωντανό. Ο μεγάλος, ο Παναγιώτης δημόσιος λειτουργός και τη μικροαστή γυναίκα του και ο μικρός, ο Χρήστος, επιχειρηματίας, με επιδοτήσεις, με εργοστάσιο καπότας και τη φαντασμένη αστή Αθηναία σύζυγο. Τον μπαμπά φροντίζει μια βουλγάρα οικιακή βοηθό, την οποία προστρέχει η πανταχού παρούσα του χωριού κυρία Βάσω.
Όμως το πραγματικό κίνητρο της φρενητιώδους άφιξης των υιών δεν είναι ο ίδιος ο πατέρας τους, αλλά η περιουσία του! Στο σκοτεινό αυτό διάδρομο, πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι ΟΙ ΣΥΝΝΥΦΑΔΕΣ! Όμως έχουν να αντιμετωπίσουν μια απροσδόκητη αντίπαλο, που αποδεικνύεται εκ φύσεως ραδιούργα και σκληρό καρύδι… Ποιος θα επικρατήσει; Ποιο ζεύγος απ’ τα δύο; Ή μήπως ο εισβολέας;

Συντελεστές
Εμφανίζονται : Βαγγέλης Κουκουγιάννης, Τασούλα Αρχοντά – Χάρλα, Αριστέα Χρηστάκη, Ιωάννα Γιαννούτσου, Αλέξανδρος Κοσμάς, Ελένη Ευτυχίδου. Σκηνοθεσία : Αλέξανδρος Κοσμάς, σκηνογραφική επιμέλεια : Έφη Ζυγούρη, ενδυματολογική επιμέλεια Λένα Γλύνη. Η παράσταση πραγματοποιείται με την αιγίδα και την χορηγία του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.