Με… γέλιο συνεχίζουν οι ‘Μπαμπάδες με ρούμι’

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση ‘Μπαμπάδες με ρούμι’, κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου από τη «Θεατρική Σκηνή Δικηγόρων Βόλου και Συνεργαζομένων – ΑΘΕΜΙΤΟΣ». Στην αίθουσα της Παλιάς Ηλεκτρικής, που γέμισε με θεατές, η παράσταση καθυστέρησε να τελειώσει, λόγω …συχνών διακοπών της δράσης, από τα γέλια του κοινού. Οι παραστάσεις συνεχίζονται και σήμερα Τρίτη έως και Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στις 9.15΄ στον ίδιο χώρο. Διάρκεια παράστασης 100΄ (μεταξύ πρώτης και δεύτερης Πράξης διάλειμμα 10΄). Συνδρομή οικονομική (είσοδος) 5 ευρώ, για τους φοιτητές 1 + 1. Πληροφορίες – κρατήσεις τηλ. 24210-78163 (ώρες 9-11 π.μ και 7-9- μ.μ.)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο μπαμπάς που ζει στο χωριό στας Σέρρας, παθαίνει εγκεφαλικό επεισόδιο και οι δυο υιοί του σπεύδουν από την Αθήνα, μαζί με τις συζύγους τους να τον προλάβουν ζωντανό. Ο μεγάλος, ο Παναγιώτης δημόσιος λειτουργός και τη μικροαστή γυναίκα του και ο μικρός, ο Χρήστος, επιχειρηματίας, με επιδοτήσεις, με εργοστάσιο καπότας και τη φαντασμένη αστή Αθηναία σύζυγο. Τον μπαμπά φροντίζει μια βουλγάρα οικιακή βοηθό, την οποία προστρέχει η πανταχού παρούσα του χωριού κυρία Βάσω.
Όμως το πραγματικό κίνητρο της φρενητιώδους άφιξης των υιών δεν είναι ο ίδιος ο πατέρας τους, αλλά η περιουσία του! Στο σκοτεινό αυτό διάδρομο, πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι ΟΙ ΣΥΝΝΥΦΑΔΕΣ! Όμως έχουν να αντιμετωπίσουν μια απροσδόκητη αντίπαλο, που αποδεικνύεται εκ φύσεως ραδιούργα και σκληρό καρύδι… Ποιος θα επικρατήσει; Ποιο ζεύγος απ’ τα δύο; Ή μήπως ο εισβολέας;

Συντελεστές
Εμφανίζονται : Βαγγέλης Κουκουγιάννης, Τασούλα Αρχοντά – Χάρλα, Αριστέα Χρηστάκη, Ιωάννα Γιαννούτσου, Αλέξανδρος Κοσμάς, Ελένη Ευτυχίδου. Σκηνοθεσία : Αλέξανδρος Κοσμάς, σκηνογραφική επιμέλεια : Έφη Ζυγούρη, ενδυματολογική επιμέλεια Λένα Γλύνη. Η παράσταση πραγματοποιείται με την αιγίδα και την χορηγία του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.