Μεγάλη διάκριση με βραβείο, για Βολιώτισσα ενδυματολόγο!

Η Ηλένια Δουλαδίρη
Η Ηλένια Δουλαρίδη έλαβε το δεύτερο βραβείο ενδυματολογίας κοινού, από το Αθηνόραμα

Μια Βολιώτισσα κατάφερε να ξεχωρίσει το βράδυ της Τρίτης στην εκδήλωση για την απονομή των θεατρικών βραβείων κοινού 2019, απ΄ το περιοδικό Αθηνόραμα. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με την παρουσία πλήθους Ελλήνων καλλιτεχνών. Η δική μας, Βολιώτισσα Ηλένια Δουλαρίδη, η οποία εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Αθήνα σε κορυφαίες παραστάσεις, έλαβε το 2ο Βραβείο Ενδυματολογίας 2019 για τα κοστούμια του έργου “Ερωτευμένος Σαίξπηρ”. Η Ηλένια Δουλαρίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο και μετά τις σπουδές της στο Τμήμα Θεάτρου του ΑΠΘ κυνήγησε το όνειρό της στην Αθήνα, όπου και με σκληρή δουλειά έχει μεγαλουργήσει. Οι δουλειές της είναι πολλές και σημαντικές και το βραβείο της απονεμήθηκε για τα κοστούμια της επιτυχημένης παράστασης “Ερωτευμένος Σαίξπηρ” στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Μάλιστα, φέτος έχει αναλάβει επίσης να ντύσει ενδυματολογικά το καστ της πετυχημένης παράστασης “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη”, μία υπερπαραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, σε κείμενο και σκηνοθεσία της Μιμής Ντενίση, παράσταση η οποία παίζεται στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” με καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς.
Λίγες ώρες μετά τη βράβευσή της, η Ηλένια Δουλαρίδη, έγραψε ένα μήνυμα στο facebook το οποίο συνοδευόταν από τη φωτογραφία του βραβείου της. Το μήνυμά της ήταν το εξής: “Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου σε αυτή την ιστορία που τελικά επιβραβεύτηκε… Είσαστε πάρα -πάρα πολλοί κ ποτέ κανένας μας δεν μπορεί να πει ότι κάτι τέτοιο είναι αποκλειστικά δική του νίκη … Ευχαριστώ από καρδιάς γ την εμπιστοσύνη του και την αγάπη του τον Γ. Κακλέα.. για να χτίσουμε μαζί το όνειρο μας, το βεστιάριο και όλες τις μοδίστρες του (Μαρία γεωργία , Ελένη , Αλαντίν) , τα κορίτσια του φιτινγκ και τις βοηθούς μου Ιωάννα Καλαβρού, Ευγενία Μπούντα, καθώς και όλους τους ηθοποιούς που φόρεσαν τις τρέλες μου με αγάπη (ειδικά τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο κ την Έλλη για την υποστήριξη τους)
Αλίμονο, όλοι εσείς πήρατε μαζί μου αυτό το βραβείο, αλλά δεν μπορώ να το μοιράσω είναι ιδιαιτέρως μασίφ”. Να σημειωθεί πως μεταξύ των παραστάσεων που έχει επιμεληθεί τα κοστούμια είναι οι εξής: Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη , Ο Τζόνι πήρε τ ‘όπλο του, Ερωτευμένος Σαίξπηρ (2018) ‘Θέατρον’ Κέντρο πολιτισμού “Ελληνικός κόσμος”, Επαναστατικές μέθοδοι για τον καθαρισμό της πισίνας σας (2018) Πειραματική Σκηνή – Θέατρο Rex – Σκηνή “Κατίνα Παξινού”, Άμλετ (2018) Altera Pars, Θείος Βάνιας (2017) Θέατρο Ανεσις, Η κατάρα της Ίρμα Βεπ (2017) Βρετάνια, Evita (2017) Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 72 ώρες (2016) Ιδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης” black box και πολλά άλλα.

Το βραβείο της Ηλένιας Δουλαδίρη

Η Ηλένια Δουλαδίρη

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.