«Μεγάλη Γιορτή» στον Βόλο με την Μαρίζα Ρίζου

Την Παρασκευή 5 Μαΐου στο «Lab Art»

Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία και τις sold out εμφανίσεις της το χειμώνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Μαρίζα Ρίζου και η μπάντα της ταξιδεύουν τη νέα τους παράσταση με τίτλο «Μεγάλη Γιορτή» στον Βόλο την Παρασκευή 5 Μαΐου στο “Lab Art”.

Όπως αναφέρεται από τους διοργανωτές, «μοναδικός τους στόχος, να βάλουν φωτιές με τα τραγούδια, το πάθος και την ενέργειά τους σε όποια μέρη επισκεφθούν!

Με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου, πολυαναμενόμενου δίσκου της με τίτλο «Μεγάλη Γιορτή» από την Feelgood Records, η Μαρίζα Ρίζου θα μεταφέρει για πρώτη φορά τον φρέσκο, ανανεωμένο και απόλυτα προσωπικό ήχο του νέου της άλμπουμ στο Lab Art την Παρασκευη 5 Μαΐου για ένα αλησμόνητο live.

Με αφετηρία και βάση τη Μεσόγειο, η «Μεγάλη Γιορτή» χαρακτηρίζεται από την πηγαία, θεατρική ερμηνεία της Μαρίζας, αλλά και από τα χρώματα, την ένταση και τον χορό, ακριβώς όπως στις ζωντανές της εμφανίσεις. Φυσικά δεν θα λείπουν και κάποιες πιο εσωστρεφείς, ευαίσθητες στιγμές, ούτε και τα τραγούδια εκείνα με τα οποία την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε.

Η «Μεγάλη Γιορτή» τόσο ως δίσκος, όσο και ως live παράσταση στο τέλος συνδέεται πάντα με το φως, την αισιοδοξία, την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό, στοιχεία που έτσι κι αλλιώς περιγράφουν τον χαρακτήρα της Μαρίζας, αποτυπώνοντας όλο το ταλέντο της ως τραγουδοποιού αλλά και ως ερμηνεύτριας και performer. Άλλωστε τα ενθουσιώδη, feel good live της είναι πια πολύ γνωστά, ύστερα από μία μεγάλη σειρά sold out παραστάσεων τους μήνες που προηγήθηκαν».

Πιάνο/Επιμέλεια Ενορχηστρώσεων: Μάρκος Χαϊδεμένος. Τύμπανα: Γιώργος Κωστελέτος
Κιθάρες/Γιουκαλίλι: Άγγελος Αϊβάζης. Σαξόφωνο: Δημήτρης Καραγιάννης
Κόντραμπάσο/Ταραμπούκα: Γιώργος Μουχτάρης. Υπεύθυνος Ήχου: Γιώργος Κατσιάνος
Management – Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr
Η «Μεγάλη Γιορτή» κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.
Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Έναρξη – 22:00. Εισιτήρια: 10ευρώ – Φοιτητικά / Ανέργων. 12 ευρώ – Γενική είσοδος / Ταμείο

Πληροφορίες: 2421 40 3454 (ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00)
Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα: Seven Spots (Κ.Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου)
Classic (Ερμού 187)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.