Μεταφορά ημερομηνίας εμφάνισης Μαρίζας Ρίζου στην παραλια

Για την "Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής"

Μεταφορά ημερομηνίας της εμφάνισης της Μαρίζας Ρίζου στην παραλια του Βόλου θα γίνει τελικά μετά τις τελευταίες άσχημες καιρικές συνθήκες. Όπως τονίζουν οι διοργανωτές, “Αγαπητοί φίλοι της Μουσικής και της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής,
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για την αναβολή της εμφάνισης της Μαρίζας Ρίζου στην πόλη του Βόλου το Σάββατο 23 Ιουνίου.
Λόγω πρόβλεψης για ακραία καιρικά φιανόμενα και έντονες βροχοπτώσεις, η ανοικτή συναυλία της αγαπημένης τραγουδίστριας μεταφέρεται για επόμενη ημερομηνία στην καλοκαιρινή περίοδο που θα ανακοινωθεί σύντομα. Π
Καταβάλλονται προσπάθεια λοιπές δράσεις που έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν σε κλειστό χώρο ή με κάθε προφύλαξη σε υπαίθριο χώρο- για τα επιμέρους θα λάβετε ενημέρωση ξεχωριστή.
Λυπουμαστε που θα χάσουμε την ευκαιρία να χαρούμε χωρίς αντίτιμο εισόδου τη δημοφιλή καλλιτέχνη, αλλα ανανεώνουμε το ραντεβου με τις μελωδίες της για κοντινή στο ημερολόγιο βραδιά.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις εκδηλωσεις και μακάρι η μουσική – και η ξαστεριά- να κερδίσουν. Με την ματαίωση της εμφάνισης της Μαρίζας Ρίζου στο κεντρικό stage της παραλίας του Βόλου, αναβάλλεται μαζί και η εμφάνιση του σχήματος Marva Von Theo που θα χαρούμε με κάποια μελλοντική αφορμή”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.