« Μια Τρελή-Τρελή…Σαραντάρα! »

Στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου «ΌΨΕΙΣ»

Ξεκινά η χειμερινή θεατρική περίοδος στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου «ΌΨΕΙΣ» με δυο παραστάσεις, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 9.15μμ και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ώρα 8.15 με την πασίγνωστη Κωμωδία των Αλ. Σακελλάριου-Χρ. Γιαννακόπουλου « Μια Τρελή-Τρελή…Σαραντάρα! » σε Σκηνοθεσία: Παύλου Βησσαρίου και την Ηθοποιό Βασιλική Μακρή στον ομώνυμο ρόλο.

Η ιστορία της «Τρελής -Τρελής Σαραντάρας» ξεκινάει στη δεκαετία του ’50, και η πρώτη παρουσίαση έγινε από τον θίασο της Μαίρης Αρώνη στο Θέατρο Ακροπόλ , με τον τίτλο «Σαράντα και….», ενώ ο Γιάννης Δαλιανίδης το έκανε Κινηματογραφική επιτυχία και η ταινία βγήκε στις αίθουσες στο τέλος της σεζόν 1969-70, με πρωταγωνίστρια την Ρένα Βλαχοπούλου. Η Δημιουργική Ομάδα του Θεάτρου Όψεις ετοίμασε μια πραγματικά εντυπωσιακή παράσταση με Σκηνικά – Κοστούμια εποχής, Μουσική, Ατμοσφαιρική Σκηνοθεσία και πολύ γέλιο. Η Τζένη Πετρομιχάλη, μια εύθυμη χήρα στα σαράντατης ερωτεύεται ένα νέο και γοητευτικό βιολιστή και αρχίζει να μεταμορφώνεται και να κάνει όλες της τρέλες του κόσμου. Τα αδέλφια της, όμως, προσπαθούν να την πείσουν για λόγους κοινωνικής θέσης και οικονομικών συμφερόντων να παντρευτεί έναν ηλικιωμένο, πλούσιο Εφοπλιστή, δημιουργώντας διάφορες κωμικές καταστάσεις!

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Βασιλική Μακρή – Παύλος Βησσαρίου-Παναγιώτης Ασημακόπουλος-Λίλα Νταντάμη-Γωγώ Σακκά-Αποστόλης Χαλαβέτας-Ντίνος Παπαοικονόμου-Λητώ Χαντζοπούλου. Σκηνικά-Κοστούμια: Παύλος Βησσαρίου.

Γενική είσοδος 7 ευρώ.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: Θέατρο Όψεις, Γαρδικίου 8 (Πίσω από το Παυσίλυπο) Τηλ. 24410-80971 και 6985013961.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.