«Μιλάμε για το βιβλίο»

Κάθε Σάββατο με τον Διονύση Λεϊμονή στο «Ράδιο Ένα»

Φίλες και φίλοι «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Για όγδοη συνεχή χρονιά…

Αυτό το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, καλεσμένη στο στούντιο η συγγραφέας Εύη Τσιτιρίδου για το βιβλίο της «Το αλφαβητάρι των ποιημάτων»(εικόνες: ΄Εφη Κοκκινάκη), που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Βάρφη. Στη συνέχεια θα συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με τη συγγραφέα Ευτυχία Γιαννάκη για το νέο της μυθιστόρημα «Πόλη στο φως», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΄Ικαρος και με τον Χανιώτη ποιητή Βαγγέλη Κακατσάκη για τη νέα του ποιητική συλλογή «΄Όπως το ψωμί», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πυξίδα.

Χορηγοί της εκπομπής: Οι Εκδόσεις “Γράφημα”(Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35 Τηλ:2310 248272, E-mail: [email protected] και το Ξενοδοχείο “Κυψέλη”(Αγίου Νικολάου 1 και Αργοναυτών- Βόλος, τηλ: 24210-24420, E-mail: [email protected].

Την εκπομπή μπορείτε να ακούτε στους 102,5 των Fm ή για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο πληκτρολογώντας www.magnesianews.gr πατώντας Ράδιο 1 κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.