Καλοκαιρινή γιορτή για τη λήξη μαθημάτων στο Ωδείο Αλμυρού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την Τετάρτη 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή γιορτή λήξης των μαθημάτων του Ωδείου Αλμυρού, στις 20.00 στον προαύλιο χώρο του Ωδείου.

Θα εμφανιστούν τα μουσικά σύνολα του Ωδείου και συγκεκριμένα η ορχήστρα του Ωδείου με υπεύθυνη τη Μαρία Μανωλιού, η παιδική χορωδία και τα φωνητικά σύνολα του Ωδείο υπό την καθοδήγηση της μαέστρου και πιανίστα Μαριάννας Σαμαρτζή καθώς και το ποπ – ροκ σύνολο του Ωδείου υπό την καθοδήγηση του κ. Πολυμεράκη.

Τους μαθητές συνοδεύουν οι καθηγητές του Ωδείου: Σιδηροπούλου Χριστίνα (βιολί), Αγγελή Μαρία (τρομπέτα), Γάτης Θανάσης (σαξόφωνο-κλαρινέτο), Κουσιόπουλος Δημήτρης -φλάουτο, Πολυμεράκης Χρήστος (ηλεκτρική κιθάρα), Χατζή Αθανασία (μπάσο), Σαμαρτζή Μαριάννα (πιάνο), Μανωλιού Μαρία (κιθάρα) και Γιάννης Ευστρατιάδης ντραμς.

Επίσης ο Βασίλειος Τσιάμης, απόφοιτος του Ωδείου θα συμμετέχει στα κρουστά.  Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Φρόσω Γαρδικλή.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.