Μουσικοπαιδαγωγικές δράσεις για παιδιά ηλικιών 6-10 ετών στο «Μουσείο Πόλης»

Κάθε Σάββατο από 30 Σεπτεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου

Μουσικοπαιδαγωγικές δράσεις που βασίζονται στο θεατρικό παιχνίδι, πρόκειται να υλοποιηθούν από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Πόλης για παιδιά 6 ως 10 ετών.
Το Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, ενέκρινε στην τελευταία του συνεδρίαση το αίτημα για συνεργασία με το Θέατρο της Εμπειρίας για την υλοποίηση μουσικοπαιδαγωγικού προγράμματος µε τίτλο «Παίζουμε και Μαθαίνουµε στο Μουσείο».
Οι δράσεις θα πραγματοποιούνται στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου κάθε Σάββατο από 30 Σεπτεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου (συνολικά 13 Σάββατα) και ώρα 11:00-13:00. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-10 ετών, µε όριο συμμετοχής έως 24 παιδιά, ενώ οι δράσεις γίνονται σε συνεργασία µε το Θέατρο της Εμπειρίας και εμψυχώτρια την παιδαγωγό Παναγιώτα Έλληνα.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» το πρόγραμμα αποτελείται από ετερόκλητες μεταξύ τους ενότητες, ώστε τα παιδιά να παρακολουθούν κάτι διαφορετικό κάθε Σάββατο και οι δραστηριότητές του βασίζονται στο θεατρικό παιχνίδι, την κινητική αγωγή, την παντομίμα, τα εικαστικά και το βιωματικό παιχνίδι.
Το κόστος συμμετοχής είναι 4 € ανά παιδί και 6 € για τα αδέρφια, µε προσφορά για όλα τα Σάββατα κάθε μήνα 15 και 22 € αντίστοιχα.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 6970990644, 6978668632

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.