Νέα χορευτική χρονιά στο σύλλογο Αν. Ρωμυλίας Βόλου

Ο Σύλλογος Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ιδιαίτερη δράση και ως χορευτικός όμιλος, παρέχει μαθήματα διδασκαλίας παραδοσιακού χορού απ’ όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα από την Ανατολική Ρωμυλία και τη Βόρεια Θράκη στο 9ο και 3ο δημοτικό σχολείο της Νέας Ιωνίας. Οι εγγραφές συνεχίζονται και το μήνα Οκτώβριο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6946672996, 6947001360, 24210 65262.

Το πρόγραμμα των τμημάτων έχει ως εξής:

• Κάθε Δευτέρα και ώρα 6.00-7.30 μ.μ. θα λειτουργεί το 1ο Τμήμα Εφήβων και Ενηλίκων όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία και τη Βόρεια Θράκη, ενώ στο 2ο Τμήμα Εφήβων και Ενηλίκων που θα λειτουργεί μεταξύ 7.30-9.00 μ.μ. θα μπορούν να εισαχθούν στην ελληνική χορευτική παράδοση, μιας που θα διδάσκονται χορούς από διάφορα μέρη της χώρας.

• Κάθε Πέμπτη και μεταξύ 9.00-10.00 μ.μ. θα λειτουργεί το Τμήμα Παραστάσεων.
• Κάθε Κυριακή και ώρα 6.00-7.30 μ.μ. θα λειτουργεί παιδικό τμήμα (5-15 ετών) όπου τα παιδιά θα διδάσκονται χορούς από όλη την Ελλάδα.

Η έναρξη των τμημάτων ενηλίκων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 στο χώρο του 3ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας Βόλου, ενώ το παιδικό τμήμα ξεκινά την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Κυριάκος Κυτούδης, καλεί τα μέλη αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο σύλλογο διαβεβαιώνοντας πως η νέα χρονιά επιφυλάσσει όμορφες χορευτικές στιγμές αλλά και πολλές ευκαιρίες για αναψυχή και διασκέδαση, σε μια περίοδο που όλοι την έχουμε ανάγκη.

Να σημειωθεί πως η συμμετοχή των φοιτητών είναι δωρεάν, ενώ η συμμετοχή των παιδιών ορίζεται σε 5 ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.