Νέα διαδικτυακά εργαστήρια για ενήλικες από το ΠΙΟΠ

Από αύριο έως και τις 31 Μαΐου

Νέα διαδικτυακά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για ενήλικες διοργανώνονται από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) από αύριο 24 έως τις 31 Μαΐου.

Αναλυτικά: «Ανακυκλώνουμε με βελονάκι». Με την καθοδήγηση της αρχαιολόγου Βούλας Καλλιώδη, οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις πλεκτικής με βελονάκι, θα πλέξουν τις δικές τους καλοκαιρινές τσάντες με ανακυκλώσιμα υλικά, όπως πλαστικές σακούλες και πλαστικά μπουκάλια. Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε δύο διαδικτυακές συναντήσεις, αύριο Τρίτη 24 και την Τρίτη 31 Μαΐου (ώρες 11:00-12:30). Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση EvangelouT@piraeusbank.g r, γράφοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

«Δημιουργούμε με ύφασμα». Με την καθοδήγηση της γραφίστριας Ιουλίας Καραβασίλογλου, οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις ραπτικής, θα φτιάξουν υφασμάτινες τσάντες πολλαπλών χρήσεων και θα τις διακοσμήσουν με διάφορα υλικά, την Πέμπτη 26 Μαΐου (ώρες 11:00-12:30). Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση TirlaV@piraeusbank.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Σημειώνεται ότι οι 40 πρώτοι κάθε εργαστηρίου θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν οδηγίες για την εισαγωγή τους στη διαδικτυακή δράση. Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.