Νέα εκδρομή διοργανώνουν οι «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου»

Νέα εκδρομή διοργανώνουν οι «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου» για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Θα γίνει επίσκεψη σε ΝΑΥΠΛΙΟ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ – ΕΠΙΔΑΥΡΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ –
ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ – ΤΟΛΟ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ από τις 03 – 05 ΙΟΥΝΙΟΥ και στα Μουσεία: Επιδαύρου – Μυκηνών – Ναυπλίου – Παλαμίδι – Ναυτικό Ύδρας – Μπουμπουλίνας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνουν:

Σάββατο (03/06) : ΒΟΛΟ – ΕΠΙΔΑΥΡΟ – ΤΟΛΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ

Αναχώρηση από το Δημαρχείο στις 06:00π.μ. Μετά από δύο ενδιάμεσες στάσεις (η μία στον Ισθμό), θα φθάσουμε στην Επίδαυρο. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο και το Αρχαίο Θέατρο. Στην συνέχεια θα φθάσουμε στο Τολό. Είναι ένας τουριστικός οικισμός, που απλώνεται κατά μήκος μίας καταπληκτικής αμμώδους παραλίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, μπροστά στη θάλασσα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα, ξεκούραση και κολύμπι. Αργά το απόγευμα θα πάμε στο Ναύπλιο για καφέ, δείπνο (εξ’ ιδίων) και βόλτα στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Κυριακή (04/06) : ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ (ΥΔΡΑ ~ ΣΠΕΤΣΕΣ) – ΝΑΥΠΛΙΟ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Πόρτο Χέλι, όπου ξεκινάει η ημερήσια κρουαζιέρα μας. Θα ξεναγηθούμε στις παραλίες της Ερμιόνης. Παραμονή στην γραφική Ύδρα για καφέ, βόλτα στα καλντερίμια και επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο. Είναι το νησί με την ωραιότερη αρχιτεκτονική σε όλο το Αιγαίο. Στη συνέχεια, στο επόμενο φημισμένο και ιστορικό νησί, τις Σπέτσες. Επίσκεψη στο μουσείο της Μπυμπουλίνας. Γεύμα (προαιρετικό), κολύμπι. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Πόρτο Χέλι. Με το λεωφορείο άφιξη στο Τολό. Βραδινή βόλτα στο Ναύπλιο για δείπνο και ποτό. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα (05/06) : ΜΥΚΗΝΕΣ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΒΟΛΟΣ
Πρόγευμα. Αναχώρηση για το γραφικό Ναύπλιο. Θα επισκεφθούμε το ιστορικό κάστρο, το Παλαμήδι, εκεί όπου φυλακίσθηκε ο εθνικός ήρωας Κολοκοτρώνης,. Στη συνέχεια θα πάμε στην κεντρική πλατεία του Ναυπλίου, όπου βρίσκεται το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Θέατρο Τριανόν, η εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας και η Μητρόπολη της πόλης, ο Άγιος Γεώργιος, Στον ελεύθερο χρόνο μας θα πάρουμε τον καφέ μας στα γραφικά καφέ της παλιάς πόλης. Κατά την επιστροφή μας θα επισκεφθούμε το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών. Γεύμα στο Λουτράκι. Νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για Βόλο, όπου θα φθάσουμε αργά το βράδυ μετά από δύο σύντομες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

1. Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
2. Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο HOTEL FLISVOS (πάνω στην θάλασσα).
3. Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέ.
4. Όλες τις ξεναγήσεις.
5. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
6. Φ.Π.Α.
7. Αρχηγός ξεναγός του γραφείου.

ΤΙΜΗ / ΑΤΟΜΟ : 117 €

1. ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ : ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
Αν την αγοράσετε από το πρακτορείο, ταυτόχρονα με την εκδρομή κοστίζει : 17 €/άτομο
Αν επιφυλαχθείτε να την αγοράσετε από το πλοίο τις μέρες της εκδρομής, η τιμή από το πλοίο θα είναι 24 €/άτομο και το πιθανότερο να μην διατίθενται θέσεις επί του πλοίου λόγω υψηλής ζήτησης.
2. Λόγω του ήδη βεβαρημένου προγράμματος, το Δ.Σ. επιφυλάσσεται σε επόμενη εκδρομή να περιλάβει τα μουσεία της Νεμέας, των Ισθμίων, της Τίρυνθας κ.λ.π.
Δηλώσεις και πληροφορίες στο 24210-31059 vis travel

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.