Νέα θεατρική παράσταση από τους «Σκηνοβάτες»

Με τον «Φον Δημητράκη», στην Π. Ηλεκτρική

Η θεατρική ομάδα Βόλου “Σκηνοβάτες” επανέρχεται στη σκηνή της Παλιάς Ηλεκτρικής με την καινούργια της παραγωγή, την κωμωδία του Δημ. Ψαθά “ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ”. Η παράσταση ανεβαίνει στην Π. Ηλεκτρική για 3 ημέρες, μέχρι και σήμερα 4 Μαΐου, στις 9 το βράδυ.

Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Απόστολος Πλακόπουλος. Παίζουν επίσης οι: Κατερίνα Αντωνίου, Γιώργος Αποστολίδης, Θάλεια Δήμου, Σόφη Ηλιάδη, Δημήτρης Θεοχαράκης, Δημήτρης Καρατζόγλου, Ρία Κωστοπούλου, Ηρώ Μόσχου, Νίκος Παλιούρας, Νικόλας Πλακόπουλος και Ειρήνη Σκουλή.

Κείμενα-επιμέλεια δελτίων τύπου και προγράμματος – Επιμέλεια σκηνικού-κουστουμιών : Ειρήνη Σκουλή. Αρωγός κατασκευής σκηνικού : DISCONTO
Χορηγοί σε σκηνικά αντικείμενα : ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, Disconto, Καρακάνας

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για άλλη μια φορά τα μέλη της ομάδας γίνονται κοινωνοί της εκστρατείας αλληλεγγύης για την ενίσχυση του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου και φαρμακείου και καλούν τον κόσμο, στα μέτρα των δυνατοτήτων του ο καθένας, να γίνει συμμέτοχος σ’ αυτήν την προσπάθεια, φέρνοντας στο θέατρο τρόφιμα, φάρμακα και φαρμακευτικό υλικό ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.