Νέες ημερομηνίες για τις θεατρικές παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Για το «Δεν πληρώνω- δεν πληρώνω» και τις «Δάφνες και πικροδάφνες»

«Μετά την πολύ πετυχημένη πρεμιέρα των νέων παραγωγών του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, που εντυπωσίασαν το Βολιώτικο κοινό, ανακοινώνονται, όπως είχε προαναγγελθεί, οι επόμενες ημερομηνίες των δύο παραστάσεων στο Θέατρο της «Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Την παράσταση «Δεν πληρώνω- δεν πληρώνω», θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές τον Ιανουάριο του νέου έτους και συγκεκριμένα στις ακόλουθες ημερομηνίες, Πέμπτη 12/1 & Παρασκευή 13/1 στις 21:15, Σάββατο 14/1 & Κυριακή 15/1 στις 20:00, Πέμπτη 19/1 & Παρασκευή 20/1 στις 21:15, Σάββατο 21/1 & Κυριακή 22/1 στις 20:00
Θα ακολουθήσει η παράσταση «Δάφνες και πικροδάφνες» το Φεβρουάριο η οποία θα παρουσιαστεί στις ακόλουθες ημερομηνίες, Πέμπτη 2/2 & Παρασκευή 3/2 στις 21:15, Σάββατο 4/2 & Κυριακή 5/2 στις 20:00, Πέμπτη 9/2 & Παρασκευή 10/2 στις 21:15, Σάββατο 11/2 & Κυριακή 12/2 στις 20:00.
Η παραγωγή «Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω», ένα από τα σημαντικότερα έργα του Ιταλού νομπελίστα Ντάριο Φο, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σηματοδότησε την καριέρα του. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Γιάννη Νάπα. Σκηνικά – Κοστούμια: Γεραλή Ελένη, Μουσική – Σύνθεση: Αμυγδαλίτση Κασσιανή, Φωτισμοί: Τατάκος Κώστας, Ήχος: Σταμόπουλος Βασίλης, Τεχνικοί Σκηνής: Ζήσης Αργύρης και Ματσαγγιάς Θανάσης
Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Μαρία Μαργαρίτη, Βιβή Νικοπούλου, Θανάσης Ζέρβας, Γρηγόρης Γαλάτης, Περικλής Τσαμαντάνης, και Δημήτρης Νάνος, Φωτογράφηση: Εμμανουέλα Ρέπα.
Η δεύτερη παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., είναι το εμβληματικό έργο «ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ», σταθμός της ελληνικής μεταπολεμικής δραματουργίας, των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά.
Τέσσερις παθιασμένοι μικροκομματάρχες- παραγοντίσκοι, ένα χειμωνιάτικο βράδυ στην Τρίπολη, μαζεύονται και συζητούν για τις επικείμενες εκλογές. Φαντασιώνονται δύναμη κι εξουσία, “μέρες θριάμβου και δόξης”, μέσω των διαφορετικών υποψηφίων που υποστηρίζουν, για να ξεφύγουν από ένα αδιέξοδο παρόν….
Η επιλογή του έργου ανήκει στον Γιάννη Νάπα, σκηνοθεσία: Γρηγόρης Γαλάτης, σκηνικά-κοστούμια: Ελένη Γεραλή, μουσική: Κασσιανή Αμυγδαλίτση. Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Δημήτρης Νάνος, Γρηγόρης Γαλάτης, Περικλής Τσαμαντάνης, Θανάσης Ζέρβας. Και οι δύο παραστάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης για το 2016, μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.
Περισσότερες πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων στο Δίαυλο στην οδό Τοπάλη 14 και στο τηλέφωνο 2421033692.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.