Ο Δ. Φραγκιόγλου και «Οι 100 Ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω» στο «Lab Art»

Η παράσταση μονόλογος όπου ο ηθοποιός Δημήτρης Φραγκιόγλου -γνωστός από παιδικές αναμνήσεις ως ‘χλαπάτσας’- συγκεντρώνει ..100 ρόλους μόνος του!, μια αστεία αλλά και αξέχαστη ερμηνεία θα ανεβεί στη σκηνή του «Lab Art», αύριο Κυριακή 6 Μαΐου.

Όπως έγινε γνωστό, «ια σειρά από «αναπάντητα ερωτήματα» που κατακλύζουν το μυαλό, που σαμποτάρουν με διάθεση αυτοσαρκασμού το «δράμα» ενός ηθοποιού σε υπαρξιακό πανικό.

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου ασχολείται με όλα τα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έναν άντρα σε κρίση ηλικίας. Η αγωνία της αποδοχής και ο φόβος της απόρριψης σε μια κοινωνία που όλα έχουν γίνει «έξυπνα» και αψεγάδιαστα. Στον καταιγιστικό αυτό μονόλογο η ζωή και το θέατρο μπερδεύονται, αναμετρούνται και κονταροχτυπιούνται.

Το ποιος θα κερδίσει τελικά αυτή τη μάχη, είναι άλλη ιστορία…
Η παράσταση, αφού παίχτηκε στο AthensComedyFestival, στο πρώτο ComedyFestival στην Αλεξανδρούπολη, στο θέατρο act στην Πάτρα και στο θέατρo Άβατον στην Αθήνα και αφού έκανε περιοδεία σε Ηράκλειο, Χανιά, Ναύπακτο, Νάξο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα και Αίγινα, έρχεται στο Βόλο στη σκηνή του Lab Art!

Πρόκειται για ένα θεατρικό μονόλογο γεμάτο χιούμορ, αυτοσαρκασμό και υπαρξιακό προβληματισμό στον οποίο ο Δημήτρης Φραγκιόγλου πρωταγωνιστεί αλλά και υπογράφει τα κείμενα μαζί με τη Μαργαρίτα Γερογιάννη και τη Χριστίνα Παπαδάκη. Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο επίσης ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ την μουσική έχει γράψει ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης.
Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, έναρξη 21:00. Γενική είσοδος: 10 ευρώ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ από : Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ.Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Basilico street food (Ιάσονος 131, Βόλος)
Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr
Πληροφορίες/κρατήσεις: +30 242140 3454. Ώρες τηλ. κέντρου: 10:00-21:30
Oργάνωση Παραγωγής: Lab Art . Kαλλιτεχνική Επιμέλεια : Σύνθια Μπατσή
Υπό την αιγίδα του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Βόλου – Διεύθυνση Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.