Ο Dennis Pol από τη Νέα Υόρκη για μια βραδιά στο Filippou Cafe

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου , στις 9.30 το βράδυ

Ο Dennis Pol από τη Νέα Υόρκη και το ακουστικό κουαρτέτο του για μια βραδιά στο Filippou Cafe Classique.
Ο Dennis είναι ένας από τους σημαντικότερους jazz και gypsy jazz κιθαρίστες της νέας γενιάς, κι έχει εμφανιστεί σε πολλά από τα σημαντικότερα jazz festivals και μουσικές σκηνές στην Ευρώπη και στην Αμερική όπως το: Django Amsterdam, Bimhuis, Festival Django Reinhardt at Fontainebleau, ELB Jazz, Djangofest Athens, Café Lena Saratoga, Birdland NY, κ.ά.
Μαζί του θα είναι τρεις εξέχοντες νέοι μουσικοί, με βάση την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, ο Χρήστος Κοσίδης στο βιολί, ο Γιώργος Μουρίκης στη ρυθμική κιθάρα και ο Αντώνης Αρβανίτης στο κοντραμπάσο. Και οι τρεις τους είναι ενεργοί στην jazz σκηνή της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Το ‘NEW YORK CITY’, είναι το ντεμπούτο άλμπουμ του Dennis, που κυκλοφόρησε την 1η Απριλίου 2019 από την δισκογραφική εταιρία ‘Hot Club Records’. Με ένα ρετρό swing vibe αλλά και με μια σύγχρονη προσέγγιση το άλμπουμ έχει ένα μοναδικό και φρέσκο στυλ. Το άλμπουμ αποτελείται από επτά jazz standards και δύο πρωτότυπες συνθέσεις του Dennis με τίτλο “Motel One” και “Mr. Vasilis”.
Follow Dennis on Facebook: Dennis Pol , Είσοδος 10 ευρώ, τηλ . κρατήσεων 2421039283

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.