Στην κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019,ένα παραδοσιακό λαϊκό γλέντι, υπό τους ήχους της ορχήστρας “ΡΑΣΤΩΔΙΑ”. Την εκδήλωση οργάνωσαν ο Αγροτικός Παραγωγικός Συνεταιρισμός Ν.Αγχιάλου “ΔΗΜΗΤΡΑ” και ο Φορέας Πολιτισμού της Ι.Μ.Δημητριάδος “ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ”. Προηγήθηκε εορταστικός πανηγυρικός εσπερινός στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.
Το παιδικό χορευτικό του Φιλοπρόοδου, παρουσίασε χορούς από το Βορειοανατολικό Αιγαίο και τις Κυκλάδες, υπό την καθοδήγηση πάντα του χοροδιδασκάλου κου Θανάση Μπέα.
Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου, συγχαίρουν τους διοργανωτές καθώς και τους χορευτές, μικρούς και μεγάλους, που συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της θρησκευτικής πανήγυρις.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.


































