«Ο μάγειρας»: Το νέο παιδικό τραγούδι του Απόστολου Τσιάρκα σε ερμηνεία του Απόστολου Μόσιου

Ο ταλαντούχος και πολυπράγμων Απόστολος Τσιάρκας παρουσιάζει το νέο του παιδικό τραγούδι με τίτλο «Ο μάγειρας» σε στίχους και μουσική δική του και ερμηνεία του προικισμένου ερμηνευτή και τραγουδοποιού Απόστολου Μόσιου.

Το τραγούδι «Ο μάγειρας» συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό, ευφάνταστο video animation που δημιούργησε ο ίδιος ο τραγουδοποιός, το οποίο έχει σχεδιαστεί για τα παιδιά αλλά είναι απολαυστικό και για τους μεγάλους.

Η αστεία ιστορία του ατζαμή μάγειρα που μπερδεύει τις συνταγές του, εξελίσσεται μέσα από το τραγούδι και τη γεμάτη χρώματα και φαντασία εικόνα. Το άρτιο αποτέλεσμα μας υπενθυμίζει πόσο σπάνια είναι η σοβαρή προσέγγιση της παιδικής ψυχαγωγίας παρ’ όλη την ανάγκη των ίδιων των παιδιών αλλά και των γονιών τους για ποιοτική διασκέδαση.

Η δημιουργία του video animation είναι μία πολύ χρονοβόρα διαδικασία, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε απόλυτα τον Απόστολο Τσιάρκα και τον καλό του φίλο Απόστολο Μόσιο που ερμήνευσε το τραγούδι με τον ενθουσιασμό και την παιγνιώδη διάθεση που ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την όμορφη αστεία ιστορία.

To τραγούδι «Ο μάγειρας» και το εξαιρετικό video που το συνοδεύει κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://orcd.co/omageiras

 

Δείτε το Music Video εδώ :

YouTube player

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.