Ο Πάνος Μουζουράκης και η Βολιώτισσα Βασιλική Καρακώστα τραγουδούν «Όνειρα, Όνειρα, Ο» (video)

Ένα τραγούδι του συνθέτη Παναγιώτη Καλαντζόπουλου

Δυο φίλοι απ’ τα παλιά, η Βολιώτισσα Βασιλική Καρακώστα και ο Πάνος Μουζουράκης, συναντιούνται για πρώτη φορά δισκογραφικά στο τραγούδι του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, “Όνειρα Όνειρα Ο”.

Ένα σαγηνευτικό latin ντουέτο που βρίσκει τους δύο ερμηνευτές σε μια εξαιρετική στιγμή, σπάνιας χημείας και ζωντάνιας. Ένα καλοκαιρινό, εξωστρεφές και κολλητικό τραγούδι, που σε ακολουθεί από το πρώτο άκουσμα.

Ενδεικτικό της μοναδικής χημείας των ερμηνευτών είναι το video που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων, παρουσία του συνθέτη Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, που αποτυπώνει το κλίμα και τον ενθουσιασμό της συνεργασίας.

«Ένα απόγευμα πέρυσι το καλοκαίρι συναντήθηκα με μια φίλη απ’ τα παλιά την Βασιλική Καρακώστα στο Φίλιον. Είχαμε να βρεθούμε από το ’08 απ’ την Xedra. Θέλω να πω κάτι δικό σου, μου είπε. Έχω ένα καινούργιο αλλά είναι ντουέτο με άντρα στα “Φτηνά Τσιγάρα” της είπα. Έχω έναν φίλο από τα παλιά τον Πάνο τον Μουζουράκη μου λέει θα του το πω κι αν… και να ‘μαστε», λέει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος

Το τραγούδι «Όνειρα, Όνειρα, Ο» κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την δισκογραφική εταιρεία Cantini.

YouTube player

CREDITS

Ενορχήστρωση, παραγωγή: Παναγιώτης Καλαντζόπουλος

Σκηνοθεσία – Διεύθυνση φωτογραφίας – μοντάζ: Βασίλης Κεχαγιάς

Ηχογράφηση & μίξη: στούντιο Cantini στην Παλλήνη

Μastering: Ηλίας Παντελιάς

 

Το τραγούδι πρωτοακούστηκε στο μιούζικαλ “Φτηνά Τσιγάρα” της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.