Ο Πέτρος Τατσόπουλος επισκέπτεται τον Βόλο και τη Λάρισα

Για να παρουσιάσει το νέο του μυθιστόρημα «Η κυρία που λυπάται»

Ο καταξιωμένος συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, έπειτα από απουσία χρόνων, επιστρέφει στα γνώριμα εδάφη του μυθιστορήματος. Συντροφιά με την «Κυρία που λυπάται» που συνδυάζει στοιχεία από το σύγχρονο ψυχολογικό θρίλερ και την αχαλίνωτη μαύρη κωμωδία με τον αισθησιασμό και το μυστήριο ενός παραδοσιακού pulp fiction ταξιδεύει στον Βόλο και τη Λάρισα, έχοντας στις αποσκευές του ένα βιβλίο που κλείνει το μάτι στις θεωρίες συνωμοσίας και ρίχνει ένα διεισδυτικό όσο και συμπονετικό βλέμμα σ’ έναν κόσμο που αρνείται πεισματικά ν’ αναγνωρίσει το είδωλό του στον καθρέφτη.
Η εκδήλωση στον Βόλο, θα γίνει την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 8 μ.μ.,
στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου (Ιωάννου Καρτάλη 1). Θα μιλήσουν η Ζέττα Μ. Μακρή, δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, πρώην Υφ.Υγείας και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος. Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Πλαστελίνη».
Στη Λάρισα, την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, στις 7 μ.μ., στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο (Ρούσβελτ 57). Θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γιουρμετάκης και ο συγγραφέας-δημοσιογράφος Άγγελος Πετρουλάκης.
Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΚΑΛΤΣΑΣ

Το βιβλίο

Ο Ισίδωρος Ζουγανέλης, ένας σαραντάχρονος ψυχολόγος με τραυματικό παρελθόν, οικογενειακός σύμβουλος, συγγραφέας βιβλίων Αυτοβελτίωσης και τηλεοπτική περσόνα, χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του όταν η σύμβασή του με το ιδιωτικό κανάλι Kronos δεν ανανεώνεται. Η δεύτερη ευκαιρία που θα του προσφέρει μια κυρία της υψηλής κοινωνίας, με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο αλλά κι έντονα αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, θα τον οδηγήσει στα παρασκήνια μιας σαγηνευτικής όσο κι επικίνδυνης υπόθεσης, σε απόσταση αναπνοής από το χείλος της αβύσσου.