«Ο πρίγκιπας Ιβάν και το πουλί της φωτιάς»

Μουσικοθεατρική παράσταση από τo «ΚΔΑΠ» Νεάπολης και το «Στέκι Παιδιού»

Σήμερα Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. στο κλειστό θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας (Μανδηλαρά και Σταδίου) θα παρουσιαστεί η μουσικοθεατρική παράσταση «Ο πρίγκιπας Ιβάν και το πουλί της φωτιάς». Η παράσταση πραγματοποιείται από τα εργαστήρια Θεατρικής αγωγής και Μουσικού συνόλου του «Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» Νεάπολης της ΚΕΚΠΑ–ΔΙΕΚ και από το εργαστήριο Μουσικοκινητικής αγωγής του «Στέκι Παιδιού» της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ παιδικής έκφρασης και δημιουργίας που διοργανώνει η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ για δεύτερη χρονιά.

Το έργο βασίζεται σε παραλλαγές του δημοφιλούς ρωσικού παραμυθιού «Ο πρίγκιπας Ιβάν, το πουλί της φωτιάς και ο σταχτής λύκος». Στην παράσταση συμμετέχουν 59 παιδιά, ηλικίας από 5 έως 12 ετών.
Δραματουργική επεξεργασία – Σκηνοθεσία: Κατερίνα Τσιώνα (θεατρολόγος).

Υπεύθυνες των τμημάτων Θεατρικής αγωγής: Ασημένια Ζήση (θεατρολόγος), Κατερίνα Τσιώνα (θεατρολόγος).
Υπεύθυνη των τμημάτων Μουσικού συνόλου: Θεοδώρα Μαγαλιού (μουσικός). Υπεύθυνη του τμήματος Μουσικοκινητικής αγωγής του «Στέκι Παιδιού»: Ειρήνη Κουγκούνη (μουσικολόγος).

Σχεδιασμός και κατασκευή κοστουμιών: ειδικότητα ενδύματος του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ με την επιμέλεια της εκπαιδεύτριας Όλγας Οικονόμου.

Σχεδιασμός και κατασκευή μάσκας του πουλιού της φωτιάς: Σταυρούλα Μαστρογιάννη (υπεύθυνη του εργαστηρίου κουκλοθέατρου στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.