Ο Saske live στον Βόλο!

Απόψε Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο Lab Art

Ο Saske παρουσιάζει για πρώτη φορά στον Βόλο και στο Lab Art ζωντανά τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο “Saskepticism vol. 2” απόψε Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «με πολλές πλατινένιες επιτυχίες όπως “Δοκίμασε Τον”, “Checks” και το “διαμαντένιο” “Παντού”, το Saskepticism vol. 2 αγαπήθηκε αμέσως από τους φίλους του ελληνικού hip-hop εκτοξεύοντας τον Saske ως έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους Έλληνες ράπερς και δημιουργούς.
Γνωστός για την ιδιαίτερη αισθητική του και τα κοφτερά του flows, ο Saske βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της ελληνικής rap σκηνής από το 2018, όπου το πρώτο major hit του “Ξέρω Μάνα” έγινε δύο φορές πλατινένιο, βάζοντας τον θεμέλιο λίθο στην δημιουργία ενός multi-platinum καλλιτέχνη με ένα παντοδύναμο ρεπερτόριο που περιλαμβάνει τα πάντα από street hits μέχρι ηχηρά club bangers όπως τα “Cyan”, “Ξέρω Μάνα”, “GOGO”, “NANA”, “Χόρεψε Μαζί Μου”, “Δοκίμασέ Τον” και το πιο πρόσφατο υπερ-hit “NASA” που κυκλοφόρησε μαζί με τον Rack.
Γεννημένος στην Χρυσούπολη της Καβάλας, ο Saske ξεκίνησε να ηχογραφεί μουσική το 2014, ενώ το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο ανεπίσημο project του με τίτλο “I Made It: The RMX-Tape”. Τελειώνοντας το σχολείο, μετακόμισε στην Αθήνα για να εξελίξει την μουσική του καριέρα, περνώντας από έναν δύσκολο δρόμο που τελικά τον οδήγησε στην OffBeat Records και το ντεμπούτο επίσημο single “Safari” του 2017.
Η συνέχεια αποτελεί ιστορία, με πολλαπλά βραβευμένα singles και το πλατινένιο album “Saskepticism Vol.1” που ακολούθησε, καθίζοντάς τον στον θρόνο ενός από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες καλλιτέχνες και τραγουδιστές της γενιάς του.
Εισιτήρια και προπώληση: Τιμές εισιτηρίων: 13€ περιορισμένη προπώληση | 15€ γενική είσοδος. Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του (Public, MyMarket & WIND). Διαθέσιμα hardcopy εισιτήρια στο ILLUSION , Γκλαβάνη και Τ.Οικονομάκη . Αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30. Κρατήσεις στο 6934108666 (απογευματινές ώρες).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.