Ο Σπύρος Γραμμένος έπαιξε θέατρο στις Σταγιάτες

Ο Σπύρος Γραμμένος βρέθηκε στις Σταγιάτες το περασμένο Σάββατο 4 Ιουλίου, μαζί με τους μουσικούς του, Αλέξανδρο Μυλωνά και Χάρη Παρασκευά, για να παίξει το «Φανταστικό Χωριό», ένα θεατρικό έργο που μιλάει για ανθρώπους που δεν μοιάζουν με τους υπόλοιπους, γιατί προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο με μία συνέλευση και μπόλικο πείσμα.

Όπως μετέφερε το ThePressProject που βρέθηκε στο χωριό του Πηλίου ο Κωνσταντίνος Πουλής έκανε ένα μικρό πέρασμα στην παράσταση και ο Σπύρος Γραμμένος πήρε συνεντεύξεις από κατοίκους, που μίλησαν γι’ αυτό το θαυμαστό γαλατικό χωριό της ανυπακοής.
Η παράσταση έγινε χωρίς να ανακοινωθεί και βιντεοσκοπήθηκε μαζί με μια σειρά άλλων εκδηλώσεων, με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τη Ματούλα Ζαμάνη και άλλους καλλιτέχνες που σιγά σιγά προσθέτουν τη δική τους φωνή στη φωνή των κατοίκων που αντιστέκονται στα σχέδια υποβάθμισης του νερού του χωριού τους.
Η ομάδα του The PressProject κάθισε με τον Σπύρο Γραμμένο μπροστά στη βρύση της πλατείας και μίλησαν αμέσως μετά την παράσταση. Ο καλλιτέχνης αφηγείται τη συζήτησή του με τον Αλκίνοο, την απόφαση να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν να πάρει μεγαλύτερη δημοσιότητα αυτός ο αγώνας, που έχει ως σύμβολα από τη μία μεριά αυτούς τους τόσο ωραίους ανθρώπους, τους κατοίκους των Σταγιατών και τους υποστηρικτές τους, και από την άλλη τον δήμαρχο Μπέο…

πηγή: thepressproject.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.