Ο Σπύρος Πετρουλάκης παρουσιάζει στον Βόλο το νέο του μυθιστόρημα με άρωμα…Τρικερίου

Σήμερα στις 8 το απόγευμα, στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου

Η Κρητική Αδελφότητα Βόλου «ΑΡΚΑΔΙ», το Σωματείο «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας & Β. Σποράδων», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Εν Τρικερίω», το βιβλιοπωλείο ΛΙΑΝΑΡΙΔΗΣ και οι εκδόσεις Μίνωας πραγματοποιούν σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου στις 20.00 την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη, «Αυγή, το θαμμένο Τετράδιο» με φόντο το Παλαιό Τρίκερι.
Ομιλητές θα είναι οι : Αννίτα Πρασσά, Δρ Ιστορίας, προϊσταμένη των Γ.Α.Κ. Μαγνησίας, Ηλίας Κουτσερής, δημοσιογράφος. Αφήγηση: Χριστίνα Αλεξανιάν, ηθοποιός. Συμμετέχει η Ορχήστρα Νέων «ΙΩΝΙΑ» υπό τη διεύθυνση του Δημητρίου Α. Χατζηγεωργίου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου (Δημητριάδος 263).
Αυτή τη φορά το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη ταξιδεύει τον αναγνώστη στο Παλαιό Τρίκερι Μαγνησίας το 1949, για να γνωρίσει μια αληθινή ιστορία μέσα από τα μάτια της εξόριστης Αυγής. Ένας τόπος, μια ιστορία που κόβει σαν ξυράφι. Ένα θαμμένο τετράδιο, το οποίο έχει να μαρτυρήσει πάρα πολλά…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.