Ο Θεολόγος Κάππος αύριο Παρασκευή στον Βόλο

Αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 στις 10.00 μ.μ. ο Θεολόγος Κάππος εμφανίζεται στο καφέ-χώρο εικαστικής έκφρασης «Περισπωμένη» .

Mετά τον πρώτο του δίσκο και την επιτυχία του τραγουδιού “Για τα μάτια σου μόνο”, o Ικαριώτης τραγουδιστής και τραγουδοποιός Θεολόγος Κάππος κυκλοφόρησε πρόσφατα τη νέα του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Παράθυρο στο δρόμο» που συνδυάζει την “έντεχνη” μουσική ατμόσφαιρα με τα παραδοσιακά ηχοχρώματα. Από το album ήδη έχουν ξεχωρίσει τρία τραγούδια, το «Κάθε κορμί», το «Πείτε μου πουλιά» και το «Σμυρνιώτικο», τα οποία έχουν βρει τη θέση τους στα playlists των ραδιοφωνικών σταθμών.

O Θεολόγος Κάππος, μετά την sold out εμφάνισή του στο Σταυρό του Νότου Club στην Αθήνα, όπου παρουσίασε και την καινούρια του δουλειά, ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα.

Στο πρόγραμμά του θα παρουσιάσει τραγούδια από τις δύο δισκογραφικές δουλειές του, “Υπόγεια διάβαση” και “Παράθυρο στο δρόμο”, καθώς και αγαπημένα τραγούδια από όλο το φάσμα της «έντεχνης» και ροκ μουσικής σκηνής όπου «παντρεύονται» με παραδοσιακούς ρυθμούς από την Κρήτη και την πατρίδα του, την Ικαρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα μουσικής πορείας του, ο Θεολόγος Κάππος έχει να επιδείξει μια σειρά σημαντικών συνεργασιών, όπως αυτές με τον Ψαραντώνη, τον Νίκο Ζιώγαλα, τον Βασίλη Λέκκα, την Αναστασία Μουτσάτσου, την Ρίτα Αντωνοπούλου κ.ά.

Μαζί του στη σκηνή, εμφανίζονται ο Παντελής Κλήμης (κιθάρα) και η Ιωάννα Πάλλα (ακορντεόν).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.