«Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας» έρχονται στον Βόλο

Στην «Εξωραϊστική» το ερχόμενο Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Οι δύο ήρωες, «ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας» έρχονται στον Βόλο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν παράσταση στην «Εξωραϊστική» το ερχόμενο Σάββατο 24 Οκτωβρίου.
Όπως αναφέρεται από την εταιρεία παραγωγής «ένας από τους πιο γνωστούς μύθους του ΑΙΣΩΠΟΥ “Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ” ανεβαινει σε διασκευή Μπάμπη Κλαλιωτη από τη ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ για τη καλοκαιρινή σεζόν 2020. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, στην «Εξωραϊστική» το ερχόμενο Σάββατο 24 Οκτωβρίου . Ώρα παράστασης : 5:00 μ. μ & 6:45 μ.μ και γενική είσοδος: 8 €. Προπώληση: Viva.gr. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ, τηλ. Επικοινωνίας: 697 3056635

Το θεατρικό

Όπως τονίζεται, «η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ πιστή στο ραντεβού της με τους μικρούς μας φίλους εδώ και 15 συνεχή χρόνια αποφάσισε να ζωντανέψει επί σκηνής αυτό το σπουδαίο διδακτικό μύθο, γιατί μέσα από τους “ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΣΩΠΟΥ” και τις λίγες αράδες που σώζονται ακόμα και σήμερα βρίσκεται συγκεντρωμένη όλη η σοφία του λαού μας!
Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ο κλασικός τεμπέλης και ο εργατικός ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ θα μάθουν στην παρέα τους που αποτελείται από την πονηρή ΑΛΕΠΟΥ, το πεινασμένο ΓΟΥΡΟΥΝΆΚΙ , τη φωνακλού ΚΑΡΑΚΆΞΑ, τον ήσυχο ΓΑΙΔΑΡΑΚΟ, τον Βασιλιά των Ζώων ΛΙΟΝΤΑΡΙ, τον πάντα πιστο ΣΚΎΛΟ, τον χορευταρα ΤΣΑΛΑΠΕΤΙΝΟ, πως να αναπτύξουν την ΟΙΚΟΛΙΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στο ζωικό τους βασίλειο.
Φυσικά όλα αυτά θα τα παρακολουθήσουμε μέσα από πολύ γέλιο, μουσική, χορό και τραγούδι. Μια μουσική παράσταση για μικρούς αλλά και για μεγάλους..
Την σκηνοθετικές οδηγίες στην παράσταση έδωσε ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ
Η ενδυματολόγος ΜΑΓΔΑ ΚΑΛΟΡΙΤΗ ανέλαβε να μεταμορφώσει των ηθοποιων μας. Την παράσταση χορογράφησε ο ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΛΣΟΝΑΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Την μουσική το STUDIO MUSIC. Στην παράσταση παίζουν επαγγελματίες ηθοποιοί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.