Ο Β. Φλώρος επιστρέφει στον Βόλο

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην «Περισπωμένη»

“Εν αρχή ην ο Λόγος. Η γενεσιουργός αιτία, οι προφορικές και οι γραπτές πηγές, η μαθηματική αναλογία. Τομή όλων η φιλοσοφία, η ποίηση, η λαογραφία, η αστρονομία. Κοινός τόπος η ελληνική γλώσσα. Μήτρα ρυθμού και αρμονίας. Αναθυμιά των βράχων αυτού του τόπου.” Β.Φ.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Βασίλης Φλώρος, συνεχίζει τον επιτυχημένο κύκλο των ζωντανών του εμφανίσεων, επιστρέφοντας στον πάντα ξεχωριστό χώρο εικαστικής έκφρασης και δημιουργίας, την φιλόξενη Περισπωμένη στο Βόλο, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι του δικού του παραμυθένιου μουσικού κόσμου ( “Στις όχθες της αυγής” και “Αλμαγέστη ενός χαμάλη”), βιώνει και μοιράζεται εικόνες και συναισθήματα, για το απλό, το γήινο και το ανθρώπινο.

Τον συντροφεύει επί σκηνής η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Ειρήνη Κωνσταντίνου.
Μαζί του η πάντα διαλεχτή μουσική του παρέα :Γιάννης Καραμανιώλας – κοντραμπάσο. Βαγγέλης Βοττέας – βιολί.

Με την υποστήριξη του magnesianews.gr και του «ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ 102,5 FM». Ώρα έναρξης: 21.30. Είσοδος 2€. «Περισπωμένη» (Χώρος εικαστικής έκφρασης και δημιουργίας. Πλαστήρα Νικολάου 4 Βόλος
Τηλ.: 2421 024133
Ποιος είναι ο Β. Φλώρος

Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και σε ζωντανές εμφανίσεις με σημαντικούς ανθρώπους της μουσικής, όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Δημήτρης Μυστακίδης, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Dilek Koc, Ασπασία Στρατηγού, Μαρίνα Δακανάλη, Αλεξία Χρυσομάλλη, Κυριάκος Γκουβέντας κ.α.

Το εξώφυλλο και το ένθετο του πρώτου δίσκου κοσμούν οι φωτογραφίες του αείμνηστου Πηλιορείτη Φωτογράφου Δημήτρη Λέτσιου, ύστερα από την ευγενική παραχώρηση του Μουσείου Φωτoγραφίας Θεσσαλονίκης.
Συνεργάστηκε με τον επίσης σπουδαίο Πηλιορείτη λαογράφο Γιώργο Θωμά και εμπνεύστηκε από τις μαγικές του εξιστορήσεις.

Μόλις κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Αλμαγέστη ενός χαμάλη”, στο οποίο συμμετέχουν οι Δημήτρης Μυστακίδης, Ασπασία Στρατηγού, Μαρίνα Δακανάλη, Κατερίνα Αναγνώστου και ο σπουδαίος καθηγητής Φυσικής και συγγραφέας Γιώργος Γραμματικάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.