Ο Βόλος και η Μαγνησία τιμούν τον καλλιτέχνη Πάνο Κόκκινο

Σήμερα στις 8.00 μ.μ. η συναυλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

Μια μαγική και συγκινησιακά φορτισμένη βραδιά θα ζήσει το φιλόμουσο κοινό του Βόλου σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 8.00 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου , που θα είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο συντοπίτη μας καλλιτέχνη και ερμηνευτή, Πάνο Κόκκινο, ως ένδειξη τιμής προς έναν σημαντικό άνθρωπο, που υπηρέτησε με τόση ευπρέπεια και αξιοπρέπεια την ποιοτική Ελληνική μουσική και βραβεύτηκε επανειλημμένα στα Φεστιβάλ Ελληνικού τραγουδιού Θεσσαλονίκης , τις εποχές που αυτό αποτελούσε ορόσημο στον Ελληνικό χώρο και συμμετείχαν όλοι οι μεγάλοι συνθέτες και δημιουργοί, που διαμόρφωσαν στη συνέχεια το νεότερο μουσικό μας πολιτισμό.
Σημειώνεται ότι όσοι τυχεροί θα παραβρεθούν στην εκδήλωση σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, που έχει συμβολική τιμή εισόδου επτά ευρώ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Πάνο Κόκκινο, να ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες του επιτυχίες, που κέρδισαν βραβεία και διακρίσεις στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αλλά και τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών ,με τους οποίους έχει συνεργαστεί στη μεγάλη του -και άκρως επιτυχημένη- πορεία των 60 χρόνων στο Ελληνικό τραγούδι.
Τον συνοδεύουν σε αυτό το θαυμάσιο μουσικό πρόγραμμα οι ερμηνευτές Τζίνο Κόκκινος και Μαρία Καργαδούρη.
Την εκδήλωση , συνδιοργανώνουν, στα πλαίσια σειράς μεγάλων εκδηλώσεων με τίτλο “Μέρες Μουσικής στην πόλη των Αργοναυτών”, ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας , το παγκόσμιο Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”-Δευτεροβάθμιος Φορέας Πολιτισμού και Επιστημών και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου, για να τιμηθεί με τον καλύτερο τρόπο και όπως του αξίζει, ένας σοβαρός και εξαίρετος καλλιτέχνης ,που δικαιούται από όλους μας και της αναγνώρισης και του σεβασμού, όπως είναι ο Πάνος Κόκκινος .
Η εκδήλωση αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά ,στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Μέρες Μουσικής στην πόλη των Αργοναυτών” ,ενώ προηγήθηκαν οι εκδηλώσεις τιμής προς τον Γιάννη Σπανό και Σταύρο Κουγιουμτζή , που ενθουσίασαν όσους τις παρακολούθησαν , για την ποιότητα και την αισθητική τους. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της ορχήστρας θα έχει ο Τόλης Κόκκινος ,ενώ στο μεγάλο αυτό γεγονός συμμετέχει η Χορωδία Ενηλίκων “ΙΩΝΙΑ”, με μαέστρο την Κορνηλία Φραγκογιάννη.
Ορχήστρα: Πιάνο-Καλλιτεχνική διεύθυνση: Τόλης Κόκκινος
Μπουζούκι: Κώστας Δρακούλης, Μπουζούκι: Στέφ. Βάτσιος, Κιθάρα : Δημ. Νάσιος, Μπάσο:Κώστας Χαλάτσης, Ντράμς : Άγγελος Τσιριγωτάκης
Εισιτήρια προπωλούνται στην συμβολική τιμή των 7 ευρώ από τα εξής σημεία : Δισκοπωλείο CLASSIC-Ερμού 187 -Βόλος -τηλεφ. 24210-20059, Μουσικός Οίκος ΚΕΧΑΪΔΗ -28ης Οκτωβρίου 118Α-Τηλεφ. 24210-37891
Χορωδία “ΙΩΝΙΑ” στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Ιωνίας Βόλου Τηλέφ. 6940-997748
Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΣ – Βιβλιοπωλείο “Ο Μικρός Πρίγκηπας” – Οδός 30ης Ιούλιου 76 , κ. Χαντή
και στον Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας Τηλέφ. 6974-881944.
Πληροφορίες: Κων. Σκριάπας Τηλ. 6974-881944, -Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» -Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.