«Οι αθέατες όψεις του πολέμου στην Ουκρανία»: Παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Λυγερού στον Βόλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το βιβλιοπωλείο «Πλαστελίνη» και οι Εκδόσεις Πατάκη διοργανώνουν την Παρασκευή 12 δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταύρου Λυγερού με τίτλο «Οι αθέατες όψεις του πολέμου στην Ουκρανία: η γεωπολιτική – οι μάχες – η προπαγάνδα – η γεωοικονομία – η διπλωματία Τραμπ – ο ρόλος της Ευρώπης – Κίνα και BRICS+».

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στον χώρο του πρώην Γαλλικού Ινστιτούτου Βόλου (Γ. Καρτάλη 72 και Ρόζου).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Μιχάλης Ζουμπουλάκης, καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο δημοσιογράφος Θανάσης Σαμαράς και ο ίδιος ο συγγραφέας, αναλύοντας τις πτυχές που παρουσιάζονται στο έργο.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα, ενώ η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη της Ένωσης Κυπρίων Νομού Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.