Οι «ΔραΠαίκτες Βόλου» παρουσιάζουν την νέα τους θεατρική παραγωγή

Τη σπαρταριστή κωμωδία "D.N.A.: DoNotAsk - DoNotAnswer" του ευΆγγελου Κάβουρα

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας (Τοπικό Τμήμα Μαγνησίας) κάλεσε τους ΔραΠαίκτες Βόλου να παρουσιάσουν δωρεάν την νέα τους, 17η, θεατρική παραγωγή.
Πρόκειται για την σπαρταριστή κωμωδία “D.N.A.: DoNotAsk – DoNotAnswer” του ευΆγγελου Κάβουρα: Όταν η μητέρα τους πεθαίνει κι ανοίγουν την διαθήκη της, οι τρεις αδερφές, που για ονόματά τους έχουν τα χρώματα του μεταλλίου, ξεκινούν ένα αλλιώτικο κυνήγι θησαυρού. Με έπαθλό του; Έναν, δύο ή και τρεις πατεράδες! Μια σπαρταριστή κωμωδία για τις ρίζες μας, αλλά και την τέχνη, τον έρωτα, το σύμπαν και τις …καμπύλες! Κυρίως όμως ένα ταξίδι αναζήτησης που δεν χωρά ερωτήσεις γιατί οι απαντήσεις του μικρή σημασία έχουν τελικά.
ΔραΠαίζουν οι: Ναταλία Βάτσιου, Ευάγγελος Ζαχαρής, ευΆγγελος Κάβουρας, Σωτηρία Καλμπένη, Χριστίνα Μαλιαχόβα, Αλεξία Νόλη, Αλίκη Ξηραδάκη, Τζένη Παππά, Αναστασία Σμάγαδη, Αθανασία Χατζημανώλη, Τάσος Χατζηπολυχρόνου. Σκηνογραφία εκτέλεσε με την τεχνοτροπία της Δημιουργικής Ανακύκλωσης (upcycling art) η Αθανασία Χατζημανώλη, η οποία επίσης χορογράφησε την ομάδα. Την αφίσα σχεδίασε η Δήμητρα Πλαστήρα, που χειρίζεται και την κονσόλα. Το ατελιέ επί σκηνής κοσμούν ζωγραφικοί πίνακες της Κερασίας Αραβανοπούλου.
Η θεατρική έλικα του D.N.A. θα περιστρέφεται επί μιάμιση ώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας από Παρασκευή έως και Δευτέρα 10, 11, 12, 13 Γενάρη στις 9.15μμ όπως πάντα με είσοδο ελεύθερη και προαιρετικό κουμπαρά υπέρ φιλανθρωπικού σκοπού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.