Οι «μύθοι του Αισώπου» έρχονται στον Βόλο

Την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου

Οι «μύθοι του Αισώπου», από το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση,  έρχονται στον Βόλο την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στον Κιν/Θέατρο «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ» με δύο παραστάσεις, στις 12 το μεσημέρι και στις 5.00 το απόγευμα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η ηχογράφηση έγινε στο In Vitro studio με τις φωνές των Θανάση Τσαλταμπάση και τον Αποστόλη Τότσικα, ενώ ακούγονται οι Μαρίλια Νομικού, Παναγιώτα Μωυσιάδου, Νικήτας Αναστόπουλος, Νικόλας Γκότσης, Λένα Δεναξά.

«Ποιος από εμάς δεν έχουμε ταυτιστεί έστω και μία φορά με τον τεμπέλη τζίτζικα ή το εργατικό μυρμήγκι; Τέσσερις μύθοι του Αισώπου που με την απλότητα τους έχουν την ικανότητα να συγκινήσουν, να ψυχαγωγήσουν και να διδάξουν, ειδικά τους μικρούς μας φίλους, την αλήθεια πάντα με χαμόγελο.  Χειροποίητες μεγάλες μαριονέτες, φανταστικά κουστούμια, πλούσια σκηνικά, γέλιο και μηνύματα για παιδιά και μεγάλους!».

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΟΥ: 60΄ λεπτά   ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Παναγιώτα Μωυσιάδου  ΜΟΥΣΙΚΗ: Δημήτρης Σινογιάννης  ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θανάσης Γκότσης  ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Μίνα Μαυρομάτη  ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: Ειρήνη Γκότση   ΣΚΗΝΙΚΑ: Τάκης Αγραπιδάκης, Ermis Graphics   ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ: Θανάσης Γκότσης

Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης και για παιδιά 4 έως 11 ετών self test 24 ωρών.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Γενική Είσοδος: 7€ / ανέργων, πολυτέκνων, ομαδικό: 5€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 6€ (TicketServices.gr)

ΤΗΛ.: 210 9917470 – 6937 014316  –  E-mail: [email protected]

Site: www.marionette.gr

Facebook: https://www.facebook.com/MarionetesGotsi/

Instagram: https://www.instagram.com/marionettetheater_gotsi/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.