Οι Supersuckers έρχονται αύριο στον Βόλο

Η καλύτερη rock ‘n’ roll μπάντα στον πλανήτη! Ο αυτοχαρακτηρισμός των Supersuckers είναι φυσικά υπερβολικός, σχεδόν προβοκατόρικος αλλά διακατέχεται από την χιουμοριστική διάθεση η οποία ουδέποτε έλειπε από την μπάντα από την Αριζόνα.
Αδιαφορώντας για την γνώμη των «πολλών», στέκουν ατρόμητοι μπροστά στην σοβαροφάνεια της σημερινής εποχής. Οι Supersuckers δεν νοιάστηκαν ποτέ, και δεν θα νοιαστούν τώρα που μας επισκέπτονται για πρώτη φορά, πιο δυνατοί από ποτέ. Οι Supersuckers έρχονται και στον Βόλο το Σάββατο 23 Μαρτίου στο Café Santan.
Φέτος συμπληρώνονται είκοσι πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ τους The Evil Power Of Rock N’ Roll και το γιορτάζουν –πού αλλού;– στον δρόμο.
INFO
Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 – Café Santan (Εργατικού Κέντρου 12, Βόλος) . Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30. Ώρα έναρξης στις 21:30 ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :More.com https://www.more.com/music/supersuckers-live-in-greece-ft-liptards/ Καταστήματα Nova (πανελλαδικά) Καταστήματα Public (πανελλαδικά) Illusion Streetwear (Βόλος) Κεχαΐδης (Βόλος)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.