Ομαδική εικαστική έκθεση μοντέρνας γλυπτικής στο Τζόρτζιο Ντε Κίρικο

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 31 Μαΐου

Ομαδική εικαστική έκθεση από την καλλιτεχνική ομάδα “Synthesis’’, πραγματοποιείται στο Κέντρο Τέχνης Τζόρτζιο Ντε Κίρικο, σε συνεργασία με τον Χειροτεχνικό – Εικαστικό Σύλλογο Βόλου «Τεχνοποίημα», και την στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Μουσείων του Δήμου Βόλου.Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 19:00 στην Αίθουσα Τέχνης Giorgio De Chirico.
Η Τέχνη των χεριών, συνδέει υλικά και μέσα, ενώνοντας το σήμερα με το χτες, δημιουργεi την ταυτότητα του τόπου και ονοματίζει τους ανθρώπους που τον κατοικούν. Μεταφέρει γνώσεις και παραδόσεις, ιδέες και αντιλήψεις, διασώζει και διδάσκει τέχνες και τεχνικές, και ενώνει την τεχνογνωσία των χεριών με τη φαντασία του νου.
Μέσα από τα μοναδικά έργα 10 καλλιτεχνών από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, συναντιούνται ο πολιτισμός και η τέχνη της μοντέρνας γλυπτικής, σε μια νέα διάσταση της δημιουργικότητας, ενώ ο θεατής, έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει την ομορφιά και την εκφραστικότητα της τέχνης, και έναν κόσμο φαντασίας μέσα από απλά υλικά και ξύλο!
Στην έκθεση συμμετέχουν:Σάκης Αλήτσιος, Κώστας ΑννίκαςΔευτεραίος, Γιώργος Καπετάνος, Λευτέρης Καρέλης, Μάριος Καρπικούδης, Γιώργος Κωτσιώρης, Βαγγέλης Παγώνης, Γιάννης Πανόπουλος, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Νικόλας Χουλιάρας.
Εγκαίνια: Παρασκευή 31 Μαΐου στις 19:00 Αίθουσα Τέχνης Giorgio De Chirico.
Διάρκεια έκθεσης: 31 Μαΐου μέχρι 9 Ιουνίου. Ημέρες και ώρες λειτουργίας: ∆ευτέρα – Παρασκευή 18:00 – 20:30

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.