«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» για παιδιά στον Βόλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου

Οι «Μαγικές Σβούρες» που φέτος γιορτάζουν 20 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο θέατρο για παιδιά και η“MΕΛΙΣΜΑ Events” ,παρουσιάζουν για τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι, σε μια μεγάλη βόλτα στα φεστιβάλ, σε όλη την Ελλάδα ένα από τα πιο σημαντικά θεατρικά έργα αυτό του Ουίλιαμ Σαίξπηρ«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας»για παιδιά σε σκηνοθεσία – διασκευή του ΔημήτρηΑδάμη. Η παράσταση έρχεται και στον Βόλο, στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 9μ.μ.
Η Αγγελική Λάμπρη είναι στον ρόλο της Βασίλισσας των Ξωτικών Τιτάνιας, αφού σώθηκε από το μαγικό φίλτρο στο Παρά 5, ενώ στον ρόλο του Μάστορα Πάτου είναι ο Στέλιος Πετράκης.
Μαζί τους στη σκηνή, με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί:
Γιώργος Γκιόκας , Τάσος Ράπτης, Χαρά Νικολάου,
Κατερίνα Περλιάνη, Άρης Καλαβρός ,Αντώνης Καραθανασόπουλος
ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : more.com. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 10 ευρώ Γενική είσοδος: 12 ευρώ. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: * ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΛΥΧΝΟΣ και * ΚΕΧΑΙΔΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΗΧΟΣ ΦΩΣΔιάρκεια παράστασης : 80 λεπτά χωρίς διάλειμμα. Στους χορηγούς επικοινωνίας το Ράδιο Ένα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.