OPENCALL: Το παιχνίδι ενώνει τους πολιτισμούς

Πρόσκληση συμμετοχής σε δράσεις παιχνιδιού

«Αναζητώντας τρόπους που θα διαμορφώσουν μια πιο υποστηρικτική κοινότητα, γίναμε μια ομάδα. Ως TAVLIProject διοργανώνουμε δράσεις παιχνιδιών φέρνοντας σε επαφή κατοίκους της τοπικής κοινότητας. Παλιούς και νιόφερτους. Μόνιμους και περιπλανητές», αναφέρουν συμπολίτες που συμμετέχουν σε μια τέτοια δράση γεμάτη… παιχνίδι.
Όπως τονίζουν, «μετά τα δύο πρώτα μας εργαστήρια με βιωματικές ασκήσεις παιχνιδιού και τη συμμετοχή ατόμων από Ελλάδα, Αφγανιστάν, Ισπανία, Συρία, Πακιστάν, Η.Π.Α., Βέλγιο, Μαρόκο συνεχίζουμε και αυτή τη φορά γνωριζόμαστε γύρω από μεγάλα τραπέζια και επιτραπέζια παιχνίδια. Γευματίζοντας και παίζοντας δημιουργούμε την ‘πλατφόρμα’ αυτή της αλληλεπίδρασής και επικοινωνίας. Προσκαλούμε όποιον και όποια ενδιαφέρεται για συμμετοχή στα παιχνίδια μας. Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί! Πρώτη στάση: Κυριακή 23 Απριλίου, 12:00 – 15:00 στο LapetiteCantine, Πυράσσου 12, Βόλος. Είσοδος και συμμετοχή: ελεύθερη.

Με την υποστήριξη: ΤοTAVLIProject υποστηρίζεται από το START-CreateCultureChange, ένα πρόγραμμα τουΙδρύματος Robert Bosch (RobertBoschStiftung) σε συνεργασία με το Goethe-Institut Thessaloniki και την Ομοσπονδιακή Ένωση Κοινωνικοπολιτιστικών Κέντρων Γερμανίας (BundesvereinigungSoziokulturellerZentrene.V)
Τα ΤΑVLIProject συνεργάζεται με το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου Πυρήνας Πολιτισμού, την ΑΡΣΙΣ-Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, το DanishRefugeeCouncil, και το Εργαστήριο Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
TAVLI Project_Photo_2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.