Παιχνίδι γνώσης και δράσης με τον Μάριο Μάζαρη με την παρουσίαση του βιβλίου του «μετέωρα»

Την Κυριακή 7 Απριλίου στο 32ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

Το βιβλίο «μετέωρα» του Μάριου Μάζαρη θα παρουσιαστεί στον Βόλο την Κυριακή 7 Απριλίου στις 11.30 το πρωί στο 32ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου (Γιάννη Δήμου – Βλαχάβα) με τη διοργάνωση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 32ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, του βιβλιοπωλείου «Πλαστελίνη» και των εκδόσεων «Μεταίχμιο».

Ο Μάριος Μάζαρης θα υποδεχθεί τα παιδιά και θα δημιουργήσει μαζί τους με βάση την ιστορία του βιβλίου του ένα ξεχωριστό «παζλ» γνώσεων και παιχνιδιού. Θα προσεγγίσουν έννοιες και νοήματα, θα αναπτύξουν δεξιότητες και δυνατότητες διανύοντας ένα ξεχωριστό ταξίδι.

Το βιβλίο «μετέωρα» δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα τι είναι βράχος και τι μετέωρα; Τι είναι σταθερό και τι αβέβαιο. Όπως τονίζει ο συγγραφέας ίσως να μην υπάρχουν πάντα απαντήσεις ίσως να χρειάζονται χρόνος και γνώση.. Πρόκειται για μια ιστορία που το αβέβαιο μιας οικογένειας, για τη στιγμή εκείνη που μεταμορφώνεται από μία σε δύο και για τα μετέωρα που δεν χρειάζεται να μάθουν ποτέ ότι είναι μετέωρα  αρκεί να ξέρουν πως μοιάζουν οι βράχοι…

Ο Μάριος Μάζαρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Εργάζεται από 2006 ως δάσκαλος σε δημοτικά σχολεία, γράφει βιβλία και επικοινωνεί με τα παιδιά σε ανοικτές εκδηλώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.