«Παίζουμε και δημιουργούμε παραδοσιακά»

Θερινά εργαστήρια στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, για μία ακόμα χρονιά, θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, με τίτλο «Παίζουμε και δημιουργούμε παραδοσιακά», για παιδιά, 8 έως 12 ετών, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας.
Στη διάρκεια των εργαστηρίων οι μικροί φίλοι του Μουσείου θα παίξουν αγαπημένα παραδοσιακά παιχνίδια, όπως κουτσό, σχοινάκι, μήλα. Κάθε παιχνίδι θα αποτελέσει, στη συνέχεια, πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσουν τα παιδιά τα δικά τους καλλιτεχνικά μοτίβα! Μέσα από το παιχνίδι και τη ζωγραφική, τα παιδιά θα καλλιεργήσουν τη φαντασία και την παρατηρητικότητά τους και θα κατανοήσουν την αξία της συνεργασίας.
Τα εργαστήρια, διάρκειας τεσσάρων ημερών (Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Τρίτης), θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερις κύκλους: A΄ κύκλος: 20-24/7, Β΄ κύκλος: 27-31/7, Γ΄ κύκλος: 3-7/8, Δ΄ κύκλος: 24-28/8 (ώρες 10:30-13:30).
Τα παιδιά θα προσέρχονται στο Μουσείο και θα αποχωρούν συνοδευόμενα από έναν γονέα/κηδεμόνα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλ. 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).
*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.