Πανελλήνιος διαγωνισμός τεχνών από τον δήμο Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821, διοργανώνει πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας, ζωγραφικής, λογοτεχνικού κειμένου, ποιήματος και ταινίας μικρού μήκους με θέμα την Ελληνική Επανάσταση.

Η έναρξη δηλώσεων συμμετοχής έχει, ήδη, ξεκινήσει από την Πέμπτη 01 Απριλίου 2021 και θα διαρκέσει έως 31 Αυγούστου 2021. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε ενήλικες και σε μαθητές.

Για την κάθε κατηγορία θα συσταθεί αντίστοιχη κριτική επιτροπή με γνώσεις του αντικειμένου και θα υπάρξουν τιμητικά έπαθλα (σχετικά με τη μεγάλη ιστορική φυσιογνωμία του Ρήγα Βελεστινλή) και έπαινοι για τους τρεις πρώτους νικητές. Ο κάθε συμμετέχων θα λάβει βεβαίωση συμμετοχής και ειδικό επετειακό αναμνηστικό του Δήμου.

Εντός του μήνα Σεπτεμβρίου 2021 και με βάσει τα τότε ισχύοντα μέτρα της πολιτείας θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έκθεσης-προβολής των έργων και ανακήρυξης των νικητών.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλ.:

  1. 2425023100, Καλλιόπη Μακρονάσιου, Υπεύθυνη Εθελόντρια Διοργάνωσης Διαγωνισμού
  2. 2425350211, Γραφείο Δημάρχου

email: d.r.feraiou@0922.syzefxis.gov.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Βελεστίνο Ν. Μαγνησίας, Ρήγα Φεραίου 66, Τ.Κ. 37500

 

Όροι Συμμετοχής

  1. Στις κατηγορίες φωτογραφίας, ζωγραφικής, λογοτεχνικού κειμένου, ποιήματος οι συμμετέχοντες μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά μέχρι 3 έργα.
  2. Ο κάθε συμμετέχων είναι υπεύθυνος για το Νόμο περί Προστασίας των Πνευματικών Δικαιωμάτων των έργων.
  3. Το κάθε έργο πρέπει να φέρει τίτλο και όνομα δημιουργού.
  4. Δεν θα γίνονται δεκτές συμμετοχές έργων που περιέχουν απρεπές, ανήθικο και προσβλητικό περιεχόμενο με το θέμα.
  5. Κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματος και του έργου του στο πλαίσιο διενέργειας του διαγωνισμού άνευ ανταλλάγματος.
  6. Τα έργα δεν πρέπει να παραπέμπουν σε εμπορικά σήματα τρίτων.