“Παραμύθια με χαραμάδες”

Βραδιά αφήγησης από το Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού του ΠΘ

Το Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Αφήγησης (ΠΟΦΑ) γνωστός από τα Φεστιβάλ αφήγησης Ολύμπου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων του Μουσείου Παιδικής & Εφηβικής Λογοτεχνίας (ΜΠΕΛ), το Κέντρο Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕΒΙΜΑΣΥ) και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Μαγνησίας διοργανώνουν βραδιά αφήγησης με τίτλο «Παραμύθια με χαραμάδες».
Σήμερα Τρίτη 28 Μαΐου 2024 στις 20:00 η γνωστή αφηγήτρια και βραβευμένη συγγραφέας Λίλη Λαμπρέλη, θα ξετυλίξει το κουβάρι της αφήγησης στο αμφιθέατρο Σαράτση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Την ίδια μέρα η κ. Λαμπρέλη θα προσφέρει δίωρο εργαστήριο για ενηλίκους με τίτλο «Τα μυστικά ενηλικίωσης πίσω από τον παραβολικό λόγο των λαϊκών παραμυθιών».
Για το εργαστήριο, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Μουσείου Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας (28ης Οκτωβρίου και Γκλαβάνη, Βόλος) την ίδια μέρα από 17:00 έως 19:00, απαιτείται δήλωση συμμετοχής, καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες για το εργαστήριο μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο site του ΜΠΕΛ (http://mouseiopl.uth.gr/ ) και στην επιλογή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.