Παράσταση: «Δολοφόνοι του…λουστήρα»

Από τη «θεατρική ομάδα Κεραμιδόγατοι»

Η «θεατρική ομάδα Κεραμιδόγατοι» παρουσιάζει την ανατρεπτική, διαδραστική κωμωδία του Paul Pörtner «Δολοφόνοι του… λουστήρα» (Scherensnitt) η οποία έχει χαρακτηριστεί από το βιβλίο Γκίνες ως «η μακροβιότερη παράσταση»,καθώς ίσως είναι το μοναδικό θεατρικό έργο που παίζεται χωρίς διακοπή σε όλον τον κόσμο από το 1963 που ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή. Στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον τίτλο “Shear Madness” ανεβαίνει από το 1980 ενώ στην Ελλάδα παιζόταν για 15 ολόκληρα χρόνια γνωστό ως «Σεσουάρ για δολοφόνους».

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο κομμωτήριο του Τόνυ, όπου ο ίδιος και η βοηθός του, εξυπηρετούν μία κυρία αριστοκρατικής καταγωγής, έναν αντικέρ, έναν αστυνομικό και τον βοηθό του. Πάνω από το κομμωτήριο μένει μία διάσημη σολίστ του πιάνου, η οποία κατά τη διάρκεια της παράστασης δολοφονείται. Ύποπτοι είναι όλοι, καθώς είχαν και την ευκαιρία και το κίνητρο να τη σκοτώσουν.

Η εξέλιξη του έργου βασίζεται στην παρατηρητικότητα των θεατών, καθώς αυτοί καλούνται να συμμετέχουν στην ανάκριση των υπόπτων από την αστυνομία. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό παιχνίδι.
Σκηνοθεσία: Έφη Σταυροθεοδώρου, Σκηνικά-Φωτογραφία: Αντώνης Μήλιος
Επιμέλεια αφίσας-προγράμματος: Vasoulador.
Παίζουν: Αλέκος Καραμπάσης ,Αφροδίτη Ζωγράφου ,Δήμητρα Θεοδωράκη, Βασίλης Γιαννουλάκης ,Γιώργος Κανελλόπουλος
Guest :ΕυΆγγελος Κάβουρας (εμψυχωτής ΔραΠαικτών Βόλου). Παραστάσεις : 26,27και 28/5, 9:15μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, 31/5 και 1/6,9:15μμ στο Θέατρο Βελεστίνου, 8 και 9/6 στον Βόλο- Κινηματοθέατρο Αχίλλειον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.