Παρουσιάζεται η συλλογή «Αυτογνωσίας Κάλεσμα»

Της συμπολίτισσας Ελένης Γιαννούκου

Οι «Εκδόσεις Όστρια» και η Ελένη Π. Γιαννούκου διοργανώνουν την παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής της, «Αυτογνωσίας Κάλεσμα», που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 7 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Κυψέλη» Bόλου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι : Διονύσης Λεϊμονής, εκπαιδευτικός και συγγραφέας,
Μίκα Μαυρογιάννη, συγγραφέας και ποιήτρια, Δωροθέα Πέρπερα, φιλόλογος και κριτικός. Ποιήματα της Ελένης Γιαννούκου θα απαγγείλει η Λίνα Βαλασσά, εκπαιδευτικός. Την εκδήλωση θα χρωματίσει μουσικά με την κιθάρα του ο μουσικός Θάνος Μωραϊτίδης.

Βιογραφικό σημείωμα

ΓιαννούκουΗ Ελένη Γιαννούκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Αποφοίτησε από τις μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλασική Φιλοσοφία με άριστα ομοφώνως και είχε την τιμή να συμμετέχει ως εισηγήτρια σε διεθνή συνέδρια του Princeton University και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύθηκε στην επιστήμη της προσωπικής ανάπτυξης και προπονητικής ζωής του Association for Coaching ® (AC). Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, αρθρογράφος και φιλολογική επιμελήτρια εκδόσεων. Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδεύτρια προσωπικής ανάπτυξης (Life and Career Coach), οργανώνει σεμινάρια και εκπαιδεύει ανθρώπους που επιθυμούν την αλλαγή και την αυτοβελτίωση στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή. Τον Οκτώβριο του 2016 κέρδισε στον Ποιητικό Διαγωνισμό του εκδοτικού οίκου Όστρια, με βραβείο την παρούσα έκδοση της πρώτης ποιητικής συλλογής της, «Αυτογνωσίας Κάλεσμα». Λατρεύει να γράφει ιστορίες για μικρά και μεγάλα παιδιά, με σκοπό να εμπνέει και να παρακινεί τους ανθρώπους να ανακαλύπτουν τις δυνάμεις τους ώστε να υλοποιούν τους στόχους τους. Με ιδιαίτερη ευαισθησία υποστηρίζει την κοινότητα, συμμετέχοντας ενεργά σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.