Παρουσιάζεται το “Κράτα το σόου” του Βολιώτη Θεοδόση Μίχου

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Public

Το βιβλίο του Βολιώτη συγγραφέα και δημοσιογράφου Θεοδόση Μίχου που κυκλοφορεί με τον τίτλο «Κράτα το Σόου» θα παρουσιαστεί στις 26 Νοεμβρίου στον Βόλο. Πρόκειται για 18+1 Σχεδόν Αληθινές Ιστορίες που συνθέτουν τη μεγάλη Ιστορία του πρώτου βιβλίου του δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού. Ξεκινώντας από το μακρινό 1986 στο Βόλο ο Θεοδόσης Μίχος ξετυλίγει 18+1 ιστορίες με συναυλίες που είδε σε διάφορα μέρη του κόσμου, από τη Βαρκελώνη μέχρι τη Θεσσαλονίκη και από την Αθήνα μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Ο Βολιώτης συγγραφές επιστρέφει εδώ που ξεκίνησαν όλα, δηλαδή στη γενέτειρά του τον Βόλο, για να παρουσιάσει το πρώτο του βιβλίο που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Key Books. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Public Βόλου (Ογλ 28) το Σάββατο 26 Νοεμβρίου Νοεμβρίου στις 17:30,

Για τις 18+1 Σχεδόν Αληθινές Ιστορίες του “Κράτα το Σόου” θα συζητήσουν με τον Θεοδόση Μίχο οι:
Γιάννης Αντάμης (συγγραφέας)
Νίκος Μεργιαλής (μουσικός)
Νίκος Μπαρπάκης (διοργανωτής συναυλιών, Lab Art)

Ο Θεοδόσης Μίχος δίνει ραντεβού το ίδιο βράδυ στο Tender Bar (Ογλ 35)! Γιατί, όπως λέει ο ίδιος «το ταξίδι είναι πιο ωραίο όταν η μουσική παίζει δυνατά».

Ο Θεοδόσης Μίχος γεννήθηκε στον Βόλο το 1979 και στην Αθήνα εγκαταστάθηκε το 1998 για να σπουδάσει την επιστήμη που εξηγεί πώς δουλεύει ο κόσμος μας. Άργησε να πάρει το πτυχίο του, γιατί το 2000 αποφάσισε να εκδώσει το δικό του μουσικό φανζίν (Mirrorball) και να διοργανώσει μερικές συναυλίες (όχι με πολύ μεγάλη επιτυχία). Από το 2004 δεν έχει σταματήσει να γράφει, κυρίως στον χάρτινο Τύπο, και τώρα τελευταία στον ψηφιακό, ενώ το 2011, εντελώς κατά τύχη, άρχισε να παρουσιάζει μία ραδιοφωνική εκπομπή. Είναι ιδρυτικό μέλος και ένας από τους αρχισυντάκτες της Popaganda καθώς και στην πρωινή ζώνη 8-10 του Best 92,6. Ένα από τα διλήμματα με τα οποία έχει έλθει αντιμέτωπος είναι σε ποιο χωριό θα προτιμούσε να περάσει την υπόλοιπη ζωή του: στον Κισσό του Πηλίου ή στο Brooklyn της Νέας Υόρκης.

keybooks.gr/krata-to-show
facebook.com/KrataToShow.TheodosisMichos

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.