Παρουσιάζεται υπέρ των «Μαμάδων» το βιβλίο της Μίκας Μαυρογιάννη

Η GLOBAL ATTRACT, by Stavros Ploumistos, γιορτάζει την ημέρα των “Ερωτευμένων” διοργανώνοντας την παρουσίαση του νέου βιβλίου, της βραβευμένης συγγραφέως κ. Μίκας Μαυρογιάννη, με τίτλο: «Έρωτας στη Νεροσπηλιά», που η ιστορία του διαδραματίζεται ανάμεσα στην πόλη του Αλμυρού και του Βόλου, καθώς και στο βουνό των μυθικών Τιτάνων, την Όθρυ, όπου βρίσκεται ένα θαύμα της φύσης: το σπήλαιο Νεροσπηλιά.
Εκεί, κοντά στο στόμιο της Νεροσπηλιάς, μια κοπέλα ανακαλύπτει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άντρα, που συναντά τυχαία. Μεθά απ’ το αψύ μύρο των θεών που της γνέφει πως ζει σε μια άλλη πλάση. Παράξενο που γίνεται το νόημα της ζωής που θέλει να τους ενώσει!
Η Μίκα Μαυρογιάννη συνθέτει τις συγχορδίες του έρωτα στις οποίες η ηρωίδα χάνεται… για να ξαναβρεί τον εαυτό της καλύτερο.
Η παρουσίαση θα λάβει χώρα την Δευτέρα 6 Φεβρουάριου 2017
και ώρα 18.30 στο Ξενία Βόλου. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η κ. Γεωργία Μποντού Τοκαλή Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου.
Το βιβλίο προλογίζουν οι: Δωροθέα Πέρπερα – Φιλόλογος/Κριτικός Λογοτεχνίας,
Βούλα Γκαμπλιά – Φοροτεχνικός, Δώρα Μιχαήλ – Δημοσιογράφος,
Σταυρούλα Κορλού – Εκπαιδευτικός.
Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος και σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης,
κ. Σταύρος Πλουμιστός
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της διαδικτυακής ομάδας: «ΜΑΜΑΔΕΣ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ».
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Στο τέλος της παρουσίασης θα κληρωθούν κοσμήματα για τρεις τυχερούς από τον μέγα χορηγό της εκδήλωσης «Χειροποίητο Κόσμημα» Παναγιώτης Θεολόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.