Παρουσίαση του μυθιστορήματος “Της Μηχανής το Φόρεμα”

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο Παλιό Γαλλικό Ινστιτούτο

Το βιβλιοπωλείο Πλαστελίνη, οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Αντιγόνη Σδρόλια παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα με τίτλο “Της Μηχανής το Φόρεμα” την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Παλιό Γαλλικό Ινστιτούτο, στην οδό Γ. Καρτάλη 72 με Ροζού.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η πρόεδρος Συνδ. Φιλολόγων Βίκυ Μαντζώρου. Η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα θα συνομιλήσει με τη συγγραφέα και το κοινό. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Δημήτρης Κουτσοδημήτρης. Θα τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Ζεμπίλας.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ομάδα TALOS, Συνδ. Φιλολόγων Μαγνησίας, «Εν Τρικερίω», «Σύλλογος των εν Βόλω Καναλιωτών Καρδίτσης».

Η συγγραφέας

Η Αντιγόνη Σδρόλια είναι εκπαιδευτικός. Ζει κι εργάζεται στον Βόλο. Σπούδασε ελληνική και ιταλική φιλολογία και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στα παιδαγωγικά.

Άλλα έργα της: Η συμμορία των πέντε (Εκδόσεις Μίνωας, 2016), Ο Φίλιπποςστη Βρετανία (e-book, Εκδόσεις Σαΐτα).

Επίσης συμμετείχε στα εξής συλλογικά έργα: Υπό το φως του Κ.Π.Κ, Hotel Καβάφης: Στίχοι delivery ( e-book, Εκδόσεις Πατάκη, 2016), Μεταβιομηχανικοί τόποι: Το πλινθοκεραμοποιείο Τσαλαπάτα (Εκδόσεις Έναστρον, 2014), 11 λέξεις: Το γράμμα Ξ (Εκδόσεις Καλέντη, 2013), Ανθολογία διηγημάτων για τη μετανάστευση Γεια σου, φίλε!: Ο Φιστικιάν και η σημαία (Εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή, 2011), Ανθολογία διηγήματος, Β΄ Λογοτεχνικός Διαγωνισμός «Αντώνης Σαμαράκης: Ανορθόγραφα συνθήματα στους τοίχους (Εκδόσεις Καστανιώτη, 2003).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.