Παρουσίαση του βιβλίου «Τα παιδιά της ομίχλης» της Νένας Ζήση και του Απόστολου Παντσά

Το Μορφωτικό Ίδρυμα Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, οι εκδόσεις Ωκεανός και το βιβλιοπωλείο Πλαστελίνη, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Νένας Ζήση και του Απόστολου Παντσά με τίτλο «Τα παιδιά της ομίχλης» τη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 8.00 το βράδυ στον Κήπο του Ξενοδοχείου Ξενία στον Βόλο.
«Από τις στάχτες της Σμύρνης στον γολγοθά της νέας πατρίδας».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Ο Αντώνης Αντωνίου, Υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας, Εκπαίδευσης νομού Μαγνησίας, ποιητής και οι συγγραφείς Νένα Ζήση και Απόστολος Παντσάς.
Επίσης χαιρετισμό θα απευθύνουν η Φρόσω Παύλου, Γραμματέας του Μορφωτικού Ιδρύματος Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, η Αργυρώ Μάμαλη-Κοπάνου, Πρόεδρος της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Ν. Ιωνίας Μαγνησίας «ΙΩΝΕΣ», η Ουρανία Σταματιάδου Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Ιωνίας Μαγνησίας «Το Εγγλεζονήσι» και ο Μάκης Χριστοφορίδης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαδοκών Μαγνησίας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πόπωτα και αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Κατερίνα Αντωνακάκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.