Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Νομικού “Πες μου Δάσκαλε”

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στον Βόλο

Οι Εκδόσεις iWrite, το βιβλιοπωλείο “Πλαστελίνη” πραγματοποιούν την παρουσίαση του νέου βιβλίου εσωτερικής αναζήτησης-αυτοβελτίωσης του Δημήτρη Νομικού, με τίτλο «Πες μου Δάσκαλε…» την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Yachting Club Volos, στο Λιμάνι του Βόλου . Για το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα που θα αναπτύξει το “Τι είναι η ζωή”, θα μιλήσει και η Μίκα Μαυρογιάννη, συγγραφέας και ποιήτρια.
Το βιβλίο «Πες μου Δάσκαλε…» έχει γραφτεί για να δοθούν πιο ευέλικτες απαντήσεις στις καίριες ερωτήσεις μας, έτσι ώστε να μετατοπίσουμε το βάρος της εστίασής μας σε δημιουργικότερες και λειτουργικότερες λύσεις.
Ο συγγραφέας
Ο Δημήτρης Νομικός γεννήθηκε το 1965 στον Πειραιά. Το 1978 παρακολούθησε το βασικό σεμινάριο της μεθόδου Silva, ολοκληρώνοντας μελλοντικά όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της μεθόδου. Από το 1982 έως το 1984 μετείχε στις συνεδρίες του Καφενείου Σχολείου (Café Ecole του Κώστα Φωτεινού), μιας ψυχαναλυτικής μεθόδου για την αυτοβελτίωση και την αυτογνωσία. Αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Σχολή το 1983 και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη διοίκηση επιχειρήσεων. Μελέτησε Χριστιανισμό, Ζεν Βουδισμό, Ταοϊσμό, εσωτερική φιλοσοφία, ψυχολογία, φυσιολογία εγκεφάλου, αστροφυσική και κβαντομηχανική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.