Παρουσίαση βιβλίου: «Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ»

Σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στο κτίριο «Τσικρίκη» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Κυκλοφορεί από τις «Εκδόσεις Επίκεντρο» το βιβλίο «Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ» της Ευαγγελίας Γκουντρουμπή. Πρόκειται για ένα βιβλίο εν μέρει αυτοβιογραφικό με πολλές αληθινές ιστορίες αλλά και με στοιχεία μυθοπλασίας. Ο καρκίνος αλλά και άλλες χρόνιες ασθένειες, ως κοινός παρονομαστής της συγγραφέως και των γενναίων φίλων της ξεδιπλώνουν σιγά σιγά το δώρο που λέγεται ζωή. Ένα βιβλίο με αλήθειες που συγκινούν, προκαλούν γέλιο, αισιόδοξο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως βιβλίο αυτοβελτίωσης. Με μηνύματα για όσους νόσησαν/νοσούν για όσους έχουν φίλους που νόσησαν/νοσούν αλλά τελικά και όλους. Για κάθε αναγνώστη που μέσα στην καθημερινότητα ξεχνά να ζει.
Η παρουσίαση του βιβλίου στο Βόλο θα γίνει σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:30 μ.μ. Κτίριο «ΤΣΙΚΡΙΚΗ» Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Ιάσονος 145 & Γαμβέτα 6).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Άσπα Γοσποδίνη, Καθηγήτρια Πολεοδομιας και Αστικου Σχεδιασμου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Φώτης Χατζηδημητρίου, Ιατρός – Βιοπαθολόγος, Μάνος Ζαχαριουδάκης, Ph. D. κλινικός ψυχολόγος/ψυχοθεραπευτής.
Την παρουσίαση και τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χορταργιάς, Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Μετά την παρουσίαση θα ανταλλάξουμε ευχές και θα πιούμε στην υγειά μας LOLA BEER προσφορά της Ζυθοποιίας Πηνειού”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.