Σήμερα Δευτέρα 26 Μαΐου, στις 19.00, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Ελληνογαλλικού Σχολείου (Σπ. Σπυρίδη 130) θα παρουσιαστεί το βιβλίο για παιδιά της Κατερίνας Παλάσκα – Μαντούδη με τίτλο: «Ανδρομάχη», σε εικονογράφηση Τασούλας Τσιώμου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Δρ Τζένη Μωραΐτη π. Σχολική Σύμβουλος, Συντονίστρια Προσχολικής Εκπαίδευσης – συγγραφέας και η Γιώτα Κούγιαληπρόεδρος ΚΕ.ΒΙ.ΜΑ.ΣΥ. – συγγραφέας .
Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος Κάτω Λεχωνίων «Τοπάλειο» θα παρουσιάσουν Θεατρικό δρώμενο. Τραγούδια της Κύπρου θα ερμηνεύσει η μουσικός Μαρία Αγγελή. Στο πιάνο η καθηγήτρια Μουσικής-μαέστρος Μαριάννα Σαμαρτζή.
Συντονισμός: Ροσσάνα Πώποτα –δημοσιογράφος.
Την εκδήλωση θα κλείσει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.
Την εκδήλωση στηρίζουν οι φορείς: Η Μαγνήτων Κιβωτός, Το Κέντρο Μαγνησιωτών Συγγραφέων Μαγνησίας (ΚΕ.ΒΙ.ΜΑ.ΣΥ), Η Ένωση Κυπρίων Ν. Μαγνησίας, Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας, Η Ελληνογαλλική Σχολή Βόλου «Άγιος Ιωσήφ» και το βιβλιοπωλείο «ΠΕΝΑ».
Παρουσιάζεται σήμερα το βιβλίο για παιδιά της Κατερίνας Παλάσκα- Μαντούδη
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

































