Παρουσιάζεται στον Βόλο το βιβλίο του Θ. Μίχου «Ένα για τον δρόμο»

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ.

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Πλαστελίνη» διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου του Θεοδόση Μίχου με τίτλο «Ένα για τον δρόμο» την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, στις 7:30 μ.μ., στοcafé-barTransistor (Ερμού 6, Βόλος).
Θα μιλήσουν ο συγγραφέας Κώστας Ακρίβοςκαι ο Αλέξανδρος Ψυχούλης, συγγραφέας, εικαστικός,Καθηγητής στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικώντου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Τα διηγήματα της συλλογής Ένα για το δρόμο συνθέτουν το ζωντανό πορτρέτο μιας συγχυσμένης μεγαλούπολης, την αυτοβιογραφία σε συνέχειες ενός τόπου σύναξης που δεν αλλάζει.
Ο Θεοδόσης Μίχος θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινούκαι θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Θεοδόσης Μίχος γεννήθηκε στον Βόλο το 1979. Ζει στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ. Από το 2004 εργάζεται ως δημοσιογράφος σε έντυπα και ψηφιακά media –έχει, μεταξύ άλλων, υπάρξει συνιδρυτής του Popaganda.gr, ενώ σήμερα είναι μόνιμος συνεργάτης της 24MEDIA– και από το 2016 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον Best 92.6. Έχει εκδώσει δύο βιβλία πεζογραφίας: τη συλλογή διηγημάτων Κράτα το σόου (KeyBooks, 2016) και το μυθιστόρημα Η Αλκμήνη και οι άλλοι (KeyBooks, 2020). Αυτό είναι το τρίτο του βιβλίο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.