Παρουσιάζεται το Ημερολόγιο 2023 του Μουσείου Ελιάς και Λαδιού με έργα του Δημήτρη Μοράρου

Διαφορετική παρουσίαση με τη συνοδεία μουσικής

Με έναν διαφορετικό τρόπο σε ένα διαφορετικό χώρο θα παρουσιαστεί το Ημερολόγιο 2023 του Μουσείου Ελιάς και Λαδιού Πηλίου την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στο Χώρο Τέχνης δ, στον Βόλο. Η ιδιοτυπία της παρουσίασης αφορά αφενός στο χώρο που είναι ο Χώρος Τέχνης δ. όπου πραγματοποιείται έκθεση έργων του Δημήτρη Μοράρου για τη Μικρασία και τα οποία κοσμούν το Ημερολόγιο του Μουσείου Ελιάς και Λαδιού Πηλίου και αφετέρου στη συμμετοχή μουσικών που θα αποδώσουν μελωδικά έργα Μικρασιατών συνθετών.

Τα έργα του Δημήρη Μοράρου αφορούν τη Μικρασία και αποτελούν μια ξεχωριστή ενότητα που είχε προετοιμαστεί για ανάλογη επέτειο τότε των 70 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή και τώρα, 30 χρόνια μετά με 36 έργα εμπνευσμένα από έργα λογοτεχνών και μουσικών παρουσιάζονται ως προσφορά στις αλησμόνητες πατρίδες.

Στην εκδήλωση παρουσίασης του Ημερολογίου 2023 του Μουσείου Ελιάς και Λαδιου Πηλίου θα παίξουν οι μουσικοί : Τάσος Λίλλης ( μπουζούκι, βιολί, ούτι) Σωτήρης Ζηργάνος (κιθάρα, φωνή) χωρίς ηχητικές εγκαταστάσεις, φυσικό τω τρόπω όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.