Παρουσιάζεται το βιβλίο «Σιλουέτες ζωής»

Που έγραψε η Άρτεμις Χατζηγεωργίου Κουτσούκου

Το βιβλίο της Άρτεμις Χατζηγεωργίου Κουτσούκου με τίτλο «Σιλουέτες Ζωής» παρουσιάζεται στον Βόλο σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα στο πατάρι του βιβλιοπωλείου ΗΛΙΟΣ – εκδόσεις ΗΒΗ (Π. Μελά 25β – Ερμού).
Ιστορίες ζωής, μιας άλλης εποχής ή μήπως και της σημερινής; Ήρωες και αντιήρωες σε εναλλασσόμενους ρόλους ακροβατούν ανάμεσα στη χαρά και τη λύπη, την ελπίδα, την κάθαρση, την τιμωρία. Ανθρώπινες ιστορίες ζωής, τραγικά απρόβλεπτες, οδυνηρά λυτρωτικές γίνονται διηγήματα ή μικρές νουβέλες ικανές να εγείρουν συνειδήσεις και να αφυπνίσουν ξεχασμένες αισθήσεις.
Το σεντούκι της μνήμης ανοίγει την ερμητικά κλειστή του πόρτα και οι θύμησες μαζί με τη φαντασία γράφουν τις σελίδες αυτού του βιβλίου που δεν αναζητά αναγνώστες αλλά συνοδοιπόρους στο ταξίδι που λέγεται ζωή…
Η συγγραφέας
Η συγγραφέας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Είναι απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου και πτυχιούχος του Τμήματος Γαλλικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με επιμόρφωση στο Institut de Tourine. Δίδαξε και προώθησε τη Γαλλική γλώσσα για 30 χρόνια στη Δημόσια Δευτεροβάθμια εκπαίδευση συμμετέχοντας σε σεμινάρια και πανελλήνια συνέδρια σαν εισηγήτρια και επιμορφώτρια. Το πρώτο συγγραφικό ήταν ένα παιδικό δίγλωσσο βιβλίο (Ελληνικά – Γαλλικά) με τίτλο «Το Παράπονο του Χαλίμ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.